Як оформити стіл на Новий Рік 2022, щоб задобрити Тигра: найкращі ідеї декору страв

23 грудня 2021, 00:57
Главред зібрав добірку найяскравіших фото для декору новорічного столу-2022.
Як оформити стіл на Новий Рік 2022, щоб задобрити Тигра: найкращі ідеї декору страв
Ідеї для новорічного столу 2022 / соцмережі

Новорічні свята - це чудова можливість відпочити, занурившись в чарівну атмосферу казки і чарівництва. Але спершу господаркам потрібно створити цю казку.

Оскільки новорічні свята вже почалися з приходом Дня Святого Миколая і напевно вже прикрасили будинок і поставили ялинку. То далі справа за новорічним столом.

Як прикрасити стіл на Новий Рік 2022

Новорічні прикраси для столу можна підготувати своїми руками з різних декоративних прикрас - лампочок, гірлянд, ялинових гілок, шишок, а також і інших елементів.

Другий крок до красивої сервіровці-посуд. Звичайно ж, вона повинна бути святковою. Якщо у вас немає тематичного посуду, то відмінним варіантом будуть білі або прозорі тарілки, а також начиння з золотистими або помаранчевими візерунками - адже ці кольору прихильні в прийдешньому році.

Стільці можна прикрасити бантами.

читайте такожНоворічні пісні слухати онлайн: запальна і душевна музика на Новий Рік 2022Оригінальним варіантом здадуться фрукти або цитрусові, які можна використовувати у вигляді підставок для свічок або ж прикрасити їх прянощами. Ялинові гілки дозволять створити дивовижні композиції для декору новорічного столу зі свічками, ялинковими іграшками і бантами.

Чудово на новорічному столі будуть виглядати світяться гірлянди, красиво складені серветочки на тарілці у вигляді ялинки, ялинкові кульки, жолуді, шишечки і ялинки.

Як оформити страви на Новий рік 2022

Новорічні салати, холодні закуски і нарізки у вигляді м'ясних і сирних тарілок, фруктові нарізки можна викласти у вигляді ялинки, прикрасити гілочками зелені та іншими елементами декору для кращого прикраси столу в Новий Рік.

Також декорувати салати можна хвойними гілочками і зеленню

Порада

Для новорічного декору краще вибирати прямі гілочки і викласти їх у формі композицій або посередині столу, доповнивши свічками, кулями або милими бантами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти