Як визначити характер по підборіддю: головні ознаки злості і доброти

17 квітня 2023, 17:23оновлено 17 квітня 2023, 22:11
Характер, яким володіє людина, можна визначити не тільки за поведінкою, але і за зовнішнім виглядом.
як визначити характер по підборіддю
Як визначити характер за підборіддям / Колаж фото instagram anastasia.savidy/peresova_cosmo

Практично кожен хоч раз у своєму житті чув слова про те, що тонкі губи свідчать про емоційну скупість, а часом і злість. Однак про характер людини може розповісти не тільки ця частина обличчя. Існує думка, що підборіддя людини також може розповісти про її характер на рівні з поведінкою. Про це розповімо далі.

Як визначити характер по підборіддю - основні випадки

Експерти з фізіогноміки стверджують, що підборіддя дуже "кричуща" частина обличчя і може розповісти про характер людини багато важливих деталей. Згідно з даними фізіогномістів, найкраще чоловіче підборіддя - виступаюче вперед, широке і повне. Воно говорить про те, що людина здатна бути люблячим чоловіком і хорошим господарем. Такі ж якості в жінці розкриває, наприклад, великий, округлий, виступаючий вперед підборіддя.

Також часом зустрічаються люди з виступаючим вперед підборіддям. Воно свідчить про силу і велику кількість енергії в людині, яка завжди прагне до ідеалу. Однак якщо при виступаючому підборідді скошений лоб - ця людина, швидше за все, скута і зациклена на проблемах.

відео дня

Що говорить про людину квадратне підборіддя - якості характеру "на обличчя"

Як правило, людина, яка володіє квадратним підборіддям - рішуча і тверда, воно дуже добре підходить чоловікам і заважає щасливому життю жінок.

Жінка з квадратним підборіддям володіє мужністю і сміливістю.

Як правило, люди з такою будовою обличчя ніколи не програють, відрізняються умінням домагатися цілей і відстоювати свою думку до кінця.

Що означає піднесене підборіддя - розповість про характер

Підняте підборіддя - досить поширена риса обличчя. Найчастіше, ним володіють властолюбні люди, які намагаються вичавлювати користь по максимуму з усього, де можливо. Однак, якщо таке підборіддя хоч трохи роздвоєне - перед вами дуже пристрасна людина, а ось якщо роздвоєння помітне здалеку - можете познайомитися зі справжнім затворником.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти