Як визначити своє призначення за датою народження

2 травня 2023, 10:00
Вчення про нумерологію розповість, яка доля вам уготована за датою народження і в якому напрямку найкраще розвиватися.
Нумерологія
Як дізнатися своє призначення в цьому житті - нумерологія / Фото: ua.depositphotos.com

Довгі тисячоліття нумерологія не втрачає своєї популярності. Це вчення, яке займається числами та їхнім впливом на долю людини і навіть може визначити призначення. Зрозуміло, що нумерологія - це не наука, і довести, чи дійсно дата народження визначає, ким ви повинні стати або станете в цьому житті, неможливо, але тим не менше багато хто знаходить певні взаємозв'язки. Навіть якщо ви - переконаний скептик і прагматик, з цікавості можна дізнатися, яка доля вам уготована за датою народження і в якому напрямку найкраще розвиватися.

Призначення за датою народження - як провести розрахунок

Як визначити призначення? Це дуже просто. Потрібно всього лише записати дату народження по порядку - день, місяць, рік. Наприклад, 25.11.1988. Якщо ви народилися 23-31 числа, то потрібно відняти двадцять два.

Число року потрібно підсумувати 1+9+8+8 = 26. Далі додаємо день і місяць 3+11+26 = 40. При наявності загального числа більше 22 також потрібно відняти цю цифру: 40-22 = 18. Таким чином, 18 і буде кармічним числом призначення.

відео дня

До слова, важливо розуміти, що призначення людини - це не професія. Не варто розуміти розшифровку кармічного числа занадто буквально. Скоріше це інформація до роздумів про те, які є слабкі та сильні сторони і в якій сфері їх найкраще застосувати.

Моє кармічне призначення за датою народження - розшифровка

Число "1". Ваше призначення - допомагати іншим словом, порадами, нести знання, інформацію. Така людина зможе чинити сильний вплив на інших, створювати красу та гармонію.

Сприятливі сфери: журналістика, психологія, переклади текстів, написання книг.

Число "2". Призначення - самопізнання, розвиток інтуїції. Сфера взаємодії - природний світ, науки природного характеру.

Сприятливі сфери: екологія, психологія, діагностика життя.

Число "3". Призначення - нести в цей світ красу, розвивати мистецтво, культуру. Для жінки важливо реалізуватися як мати в прямому та переносному сенсі.

Сприятливі сфери:створення і моделювання одягу, допомога в створенні стилю, виховання дітей, робота в сфері мистецтва, керівні посади.

Число "4". Призначення - професійна реалізація, також необхідно нести відповідальність за свою справу і сім'ю та навчитися досягати поставлених цілей.

Сприятливі сфери: бізнес, управління організацією, керівні посади в будь-якій сфері.

Число "5". Призначення такої людини - передавати знання.

Сприятливі сфери: філософія, історія, педагогіка.

Число "6". Любов в різних проявах - основа життя такої людини. Потрібно навчитися вірити своєму серцю при виборі життєвого шляху і коханої людини.

Сприятливі сфери:медицина, акторська майстерність.

Число "7". Призначення - змінювати світ навколо себе. Важливо не ховати, а розвивати свої таланти, навчитися працювати з інформацією і людьми.

Сприятливі сфери: політика, військова справа, сфера транспорту і перевезень.

Число "8". Призначення - боротьба за справедливість, допомога людям у вирішенні питань правового характеру, захист ближнього.

Сприятливі сфери: судова, адвокатська робота, оформлення паперів, договорів.

Число "9". Призначення - розвиток духовної сторони особистості. Такій людині необхідно переймати знання старших поколінь і проявляти турботу до людей у віці.

Сприятливі сфери: робота в соціальних організаціях, наукова сфера, вивчення історії та філософії.

Число "10". Призначення - пошук балансу між світом матерії та духовності, благодійність. Варто уникати небезпечних фінансових сфер і азартних ігор.

Сприятливі сфери: банківська діяльність, фінанси, бухгалтерія та розвиток бізнесу.

Число "11". Призначення - піклуватися та любити. Важливо навчитися створювати гармонійні стосунки, поєднуючи духовну і фізичну близькість.

Сприятливі сфери: спорт, військова справа, освоєння масажу, робота в шлюбному агентстві.

Число "12". Таким людям необхідно контролювати свої емоції, не драматизувати, уникати ситуацій жертви й не захоплюватися алкогольними напоями та іншими залежностями.

Сприятливі сфери: наукові дослідження, психологічна допомога людям, вивчення філософії, прояв себе через мистецтво.

Число "13". Призначення - спокійно сприймати зміни, вчитися розлучатися з минулим, відкривати двері майбутньому. Важливо направляти зусилля на допомогу всім нужденним.

Сприятливі сфери: медицина, МНС, пожежна служба.

Число "14". Призначення - намагатися виконувати своєчасно необхідні дії, об'єднувати інших людей в колективі, вести до спільної мети.

Сприятливі сфери: послуги екскурсовода, провідника, соціальна допомога, цілителі.

Число "15". Призначення - направляти енергію в добрі справи, уникати магії, залежностей, спокус, криміналу. Ці люди схильні мати здібності до езотерики, зцілення людей.

Сприятливі сфери: бізнес, психологія, цілительство.

Число "16". Призначення - творення нового. При цьому важливо завершувати всі розпочаті проекти і не противитися приходу нового.

Сприятливі сфери: адміністративна діяльність, створення програм, будівництво.

Число "17". Призначення - розвиток внутрішнього потенціалу і творчого початку. Ці люди покликані робити цей світ більш красивим і комфортним.

Сприятливі сфери: мистецтво, астрологія.

Число "18". Призначення - робити світ більш затишним, піклуватися про сім'ю та будинок.

Сприятливі сфери: кулінарія, психологія, медицина.

Число "19". Призначення - надавати допомогу, підтримку.

Сприятливі сфери: політична, керівні пости, творча реалізація.

Число "20". Призначення-побудова гармонійних сімейних відносин, надання допомоги близьким. Ключовим у світогляді має бути прояв справедливості і гуманного ставлення до людей.

Сприятливі сфери: вивчення історії, психології, медицина, юриспруденція.

Число "21". Призначення - відкрити своє серце новому і незвіданому: іншим культурам, віросповіданням, національностям, розвивати толерантність, розуміння до людей.

Сприятливі сфери: робота з іноземними мовами, дипломатичні місії, дослідження інших культур, фахівці з впровадження ноу-хау.

Число "22". Призначення - пізнавати світ, подорожувати, радіти життю зберігати внутрішнє відчуття дитинства і ділиться ним з оточенням.

Сприятливі сфери: робота в школі або дитячому садку (вожаті, вчителі, вихователі, няні), робота з відрядженнями.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти