Як визначити свою місію за датою народження - нумерологія числа долі

25 травня 2023, 05:00
Доля говорить з вами за допомогою магії чисел - нумерологи знають, як знайти призначення за датою народження.
Призначення за датою народження-Нумерологія
Призначення за датою народження - нумерологія / pexels.com

Нумерологія - вчення, згідно з яким в дні народження людини ховаються секрети його сьогодення і майбутнього. Місія душі за датою народження може бути визначена шляхом нескладних обчислень.

Главред розповість, як визначити кармічне призначення за датою народження.

Для початку слід знайти число долі людини. Всі цифри в його даті народження підсумовуються до тих пір, поки не утворюється просте число від 1 до 9. Наприклад: дата народження - 4 травня 1976 року.

відео дня

0+4+0+5+1+9+7+6 = 32 = 3+2 = 5. Кармічне число людини - п'ять.

Далі нумерологи визначають місію за датою народження.

Долею людини з числом 1 управляє Сонце. Такими людям важко відповідати загальноприйнятим правилам, вони мають сильну індивідуальність і творчу жилку, часто зациклені на собі. Однак їх місце сили - сім'я, і втілити своє призначення вони зможуть лише за допомогою близьких людей.

Призначення за датою народження-Нумерологія
Призначення за датою народження - нумерологія / pexels.com

На життєву місію "двійок" впливає Місяць, який дарує своїм підопічним м'який характер і дружелюбність. У таких людей добре підвішений язик, і вони дуже комунікабельні. Разом з тим вони не літають в хмарах, тверезо оцінюючи все, що відбувається навколо. Їхня місія душі - єднання людей.

"Трійки" слідують по осі Юпітера - їх патрон веде по життю до творчості у всьому його різноманітті і багатогранності. Крутий характер і мінливість таких особистостей може, часом, принести оточуючим масу незручностей, але шалена харизма, заразлива енергетика і неабиякий розум згладжують кути.

Народжені з кармічним числом 4 своє призначення усвідомлюють досить рано, так як риси характеру, подаровані їм Ураном, проявляються з дитинства. Четвірки спокійні і статечні, але при цьому дуже вперті і працьовиті. Заздрісники можуть вважати їх твердолобими, але ці люди завжди досягають бажаного. Причому покладаються вони виключно на власну працю, а не на удачу.

Призначення за датою народження-Нумерологія
Призначення за датою народження - нумерологія / pexels.com

П'ять - число долі, яке в нумерології вказує на зв'язок з Меркурієм. Ця планета робить людей природженими натхненниками. Вони вільні духом, часто бунтують, але прекрасно слухають, і, що важливо, чують. Справжнє упокоєння такі особистості знаходять лише тоді, коли в їх руках розквітають чужі долі.

Кармічне число "6" знаходиться у владі Венери, яка вирощує зі своїх протеже чуттєві натури з тонкою душею і розвиненою емпатією. З таких людей виходять вправні коханці і чуйні сім'янини, для яких будинок - фортеця, а його мешканці - найвища цінність. Старше покоління - їх фундамент, а молодше - їх подарунок Всесвіту.

Рух - життя і кармічна місія людей, народжених під числом 7. Ними керує Нептун, а це значить, що особливу увагу варто приділити духовному розвитку. При цьому "сімкам" вдається зберегти розважливість і холодний розум. Дивно, але духовне не заважає отримувати і примножувати матеріальне, а скоріше сприяє цьому.

Призначення за датою народження-Нумерологія
Призначення за датою народження - нумерологія / pexels.com

У цьому плані трохи менше пощастило "вісімкам": їхня місія - знайти баланс між матеріальним і духовним. Планета-покровитель Сатурн постійно кренить їх то в один бік, то в інший. У таких людях химерно змішуються чутливість і неупередженість, аналітичний розум і розвинена фантазія. При такому наборі якостей люди з кармічним числом 8 вміють пристосовуватися до будь-яких обставин, як ніхто інший.

"Дев'ятки" сильні духом і надзвичайно розумні. Їх життєва місія, згідно нумерології, бути зачинателями, першовідкривачами і вчасно ставити крапку. Такою вже силою наділив їх Нептун - щедрий, але суворий покровитель, який не приймає слабкість і тих, хто опускає руки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти