Як від пластику відмити наклейки: 3 лайфхаки від бруду на ваших флаконах

24 травня 2023, 13:07
346
Пластик зі слідом від наклейки завжди виглядає брудно і негарно. Главред розповість, як позбавиться від липкого шару після наклейки.
Як від пластику відмити наклейки
Як від пластику відмити наклейки / колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Виробники різної продукції, будь-то косметичні або побутові засоби, іноді наносять на флакони наклейки. Після зняття цих наклейок залишається слід клею, він збирає на себе пил і перетворюється в брудну пляму, яка псує настрій. Про те, як позбавиться від липкого шару після наклейки - розповімо далі.

Чим легко відмити наклейки - перший спосіб

Найбільш простим і поширеним способом є рідина для зняття лаку. За допомогою цього засобу з легкістю можна позбутися від залишків наклейки і сліду від неї.

Для цього достатньо змочити ватний спонж в рідині і прикласти його на слід на 5 хвилин, щоб він розмок. Після цього досить не важко відтерти клей, який залишився.

відео дня

Як видалити липкий шар з пластику - другий спосіб

У тому випадку, якщо пляма від наклейки невелика і клею залишилося небагато - можна спробувати впоратися за допомогою канцелярської гумки.

Спробуйте стерти залишки наклейки і клею циклічними рухами натискаючи на них гумкою. Через деякий час ви побачите, як клей скочується, а флакон стає чистим.

Як від пластику відмити наклейки - третій спосіб

Також простий і доступний спосіб зняти наклейку - використовувати рослинне масло або жирний крем. Один із цих засобів можна нанести на слід від наклейки і залишити на півгодини. Потім плоским пластиковим предметом зняти слід.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти