Як почистити багато волоських горіхів за секунди: лайфхак, який дійсно працює

7 березня 2023, 11:49
Щоб розбити горіхи за кілька секунд, вам знадобитися всього лише молоточок і паперовий контейнер для зберігання яєць.
горіх
Як швидко почистити волоські горіхи / Колаж фото ua.depositphotos.com

Волоські горіхи неймовірно корисні для нашого організму. Вони насичені необхідними вітамінами. Горіхи покращують нашу пам'ять, роботу мозку, знижують рівень стресу і нервового перенапруження.

Горіхи стануть відмінним доповненням якоїсь страви або просто смачним перекусом. Дієтологи стверджують, що їсти горіхи необхідно щодня, але краще не переїдати їх. Вважається, що щоденна порція горіхів - приблизно 7 штук (до 30 г).

Однак перш ніж вживати горіхи, їх потрібно очистити від товстої шкаралупи. Не секрет, що робити це досить складно.

Багато хто намагається розчавити шкаралупу руками, тримаючи горіх між долонями. Деякі люди намагаються розбити горіх молотком. Здавалося б, все легко, головне сильніше вдарити. Однак це не так просто, як здається. Якщо покласти горіх на стіл, підлогу або іншу рівну поверхню, то під час удару молотком він може відскочити кудись в сторону.

Ми знайшли неймовірно простий лайфхак, завдяки якому ви зможете очистити відразу багато волоських горіхів за лічені секунди. При цьому у вас не будуть боліти руки і горіхи точно нікуди не будуть відскакувати. Варто відзначити, що ми особисто перевірили цей метод і він дійсно працює.

Як швидко очистити горіхи

Щоб неймовірно швидко очистити горіхи від шкаралупи, вам знадобитися лише молоток і паперовий контейнер для зберігання яєць. Потрібен саме паперовий, бо він буде пом'якшувати удари і точно не зламається, як пластиковий.

почистити горіхи
Як швидко почистити волоські горіхи / Главред

Якщо у вас лоток на 10 курячих яєць, то в кожне відділення потрібно покласти один горіх. Таким чином в лотку у вас повинно бути 10 горіхів. Після цього можна починати бити по ньому молоточком.

почистити горіхи
Як швидко почистити волоські горіхи / Главред

Навіть після одного удару горіх розіб'ється, якщо цілитися саме в місце з'єднання двох частин шкаралупи. Щоб розбити 10 горіхів вам знадобитися всього кілька секунд.

Після цього вам потрібно буде лише дістати їстівну частину горіха зі шкаралупи і все, можна їсти.

почистити горіхи
Як швидко почистити волоські горіхи / Главред

Важливо! Перед тим, як ви будете розбивати горіхову шкаралупу, її потрібно гарненько вимити, щоб бактерії не потрапили на їстівну частину.

Вас також зацікавить:

Вимкнути перевіркуПреміальні пропозиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти