Як погладити без праски: 3 секрета досвідчених господинь полегшать життя

10 червня 2023, 15:57
Главред розповість, як погладити футболку без праски і не тільки.
Як погладити без праски
Як погладити без праски / колаж: Главред, фото: instagram jennie.kaz,_anin__dom

М'яті речі виглядають неприємно і неохайно, проте це можна виправити, навіть якщо немає праски. Ми розповімо, як погладити сильно м'яті речі без праски і що робити, щоб вони не м'ялися.

Як прасувати без праски - якщо у вас є сушарка

У тому випадку, якщо у вас є сушарка для одягу, ви можете скористатися наступним трюком. Разом з одягом відправте в сушарку вологу мочалку. Під час сушіння волога з мочалки буде випаровуватися і розправить кожну складку на одязі. В такому випадку сушарці буде необхідно пропрацювати близько 10 хвилин.

Як погладити без праски і електрики - запобігаємо пом'ятість

Якщо у вас немає електрики і праски, важливо подумати про це заздалегідь, ще коли ви перете свої речі. Як правило, багато людей не відразу дістають речі з пральної машини, а залишають їх там на якийсь час, проте це справжня помилка.

відео дня

Саме мокрі речі мнуться найлегше, тому так важливо відразу дістати їх з пральної машини, струсити і акуратно повісити. В такому випадку одяг може висохнути рівним.

Як погладити футболку без праски - спосіб з феном

Бувають ситуації, коли праски немає під рукою, а погладити речі необхідно прям зараз. В такому випадку можна розгладити речі за допомогою фена. Покладіть річ на плоску поверхню і на відстані декількох сантиметрів, добре продуйте гарячим повітрям від фена. Зробити це потрібно по всій поверхні одягу, краще - з двох сторін.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти