Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб влітку виглядати молодо та модно

7 червня 2023, 05:55оновлено 8 червня 2023, 08:07
Якщо хочете знати, який колір волосся допомагає виглядати молодшою, то зверніть увагу на приголомшливий колір кремовий брауні. Але не тільки!
Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб влітку виглядати молодо та модно
Модне фарбування 2023 для жінок після 45 років, що омолоджує / коллаж: Главред, фото: instagram/kai_beauty_by_yukie, studio11_vimannagar

Літо прийшло, а разом з ним в моду повернулося фарбування волосся в темний колір. Стати брюнеткою цієї теплої пори - це найкраще, що ви можете зробити для себе, якщо мрієте про зміни в житті і хочете почати все з чистого аркуша.

Темно-каштановий колір волосся в сезоні літо 2023 — це велика і дуже помітна модна тенденція в фарбуванні для жінок після 45 років. Хоча і не єдина - усі ті, хто хоче зафарбувати сивину і виглядати молодшою – в тренді кремово-русявий колір волосся.

А якщо хочете кардинальних змін, читайте наш матеріал: Яку зачіску зробити в 50 років: 4 найкращі омолоджувальні стрижки, що не потребують укладання.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, як пофарбувати волосся після 45 років, щоб виглядати стильно і молодо цього літа. Наші прості підказки допоможуть вам виглядати чудово!

Справедливості заради відзначимо, що жінки в усьому світі вже із задоволенням підхопили цю тенденцію фарбування і вибирають модний колір волосся 2023 каштановий. Напевно, життя останнім часом сприяє тому, що жінкам доводиться бути сильними. А перший крок відчути себе сміливою - це пофарбувати волосся в темний колір. Хоча і не завжди це спрацьовує…

Отже, як модно і гарно пофарбувати волосся влітку 2023, щоб виглядати молодшою після 45 років - наймодніші кольори волосся сезону:

Хіт сезону - колір волосся кремовий брауні

Якщо хочете знати, який колір волосся робить жінку молодшою, то зверніть увагу на приголомшливий колір волосся кремовий брауні. Для літнього сезону він підійде ідеально. Назва говорить сама за себе - це теплий колір, в основі якого коричневий з проблисками світлого відтінку.

Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб влітку виглядати молодо та модно
Хіт сезону - колір волосся кремовий брауні / фото: instagram/salonlucia_hairstyling_

У моду повернувся каштановий колір

Ми вже говорили, що на особливу увагу заслуговує фарбування 2023 в каштановий колір. Але тут головне знайти свій ідеальний відтінок, який гармонійно поєднується з кольором ваших очей і шкіри. Зокрема, якщо у вас світла або рожева шкіра, тоді орієнтуйтеся на світло-коричневі кольори з (теплими) карамельними або золотистими відблисками.

Середньо-коричневий колір з теплими відблисками каштанового, горіхового і карамельного відтінків стане найкращим рішенням для власниць шкіри теплого відтінку.

А для тих, у кого шкіра "холодних" відтінків, знахідкою стане колір мокко.

Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб влітку виглядати молодо та модно
У моду повернувся каштановий колір / фото: instagram.com/lis_a_lissalon

У тренді колір волосся кремовий блонд

Якщо вам більше до душі русявий колір, то фарбування волосся 2023 кремовий блонд може вам сподобатися. Цей колір волосся ідеально підходить жінкам старше 45 років і всім тим, хто хоче приховати сивину. Цей колір витканий з теплого золотистого або кремово-русявого кольору, і "прикрашений" яскравими відблисками.

Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб влітку виглядати молодо та модно
У тренді колір волосся кремовий блонд / фото: instagram/auburn_hairbyashley

Колір волосся чай з молоком знову в моді

Який колір волосся допомагає виглядати молодшою? Звичайно ж, чай з молоком, в основі якого з'єднані теплі і холодні відтінки. Таким чином теплий колір плавно переходить в холодний, і навпаки. Чай з молоком на волоссі виглядає як карамельний відтінок з попелястим переливами, і цей колір шалено молодить.

Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб влітку виглядати молодо та модно
Колір волосся чай з молоком знову в моді / фото: instagram/abl_coiff_style

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти