Як зрозуміти, що пора закінчувати відносини на відстані: головні ознаки швидкого кінця

1 березня 2023, 13:00
Є червоні прапорці, які вказую на те, що у відносинах відбувається щось недобре.
пара, стосунки, чоловік і жінка
Не всі відносини на відстані розраховані на тривалий час / фото ua.depositphotos.com

Відносини на відстані - не рідкість, особливо для молодих людей. Згідно з дослідженням 2005 року, до 75% студентів коледжів коли-небудь були у відносинах на відстані, а 35% - у відносинах на відстані в будь-який момент часу.

Рішення розпочати такі стосунки може мати великий сенс, якщо ви та ваш партнер переслідуєте освітні чи кар'єрні цілі в різних місцях.

Дослідження показують, що відносини на відстані можуть приносити таке ж задоволення, як і близькі стосунки. І навіть є унікальні плюси. "Багато людей, які живуть на відстані, відчувають, що у їхніх стосунках більше енергії, тому що ви максимально використовуєте час, який проводите разом", — сказала раніше Ліза Валлехос, доктор філософії, професійний консультант із Колорадо.

відео дня

Але, звичайно, не всі відносини на відстані розраховані на тривалий час. Якщо ви перебуваєте в таких стосунках, вам може бути цікаво, чи всі недоліки — відсутність фізичної близькості, рідкість сексу з вашим партнером (або взагалі, якщо ви моногамні), відчуття відокремленості від дня вашого партнера — дійсно того варті. Ось як визначити, коли пора закінчувати і як довго можуть бути відносини на відстані.

Важко спілкуватися

Експерти сходяться на думці, що хороше спілкування є ключем до налагодження відносин на відстані. "Це змушує вас спілкуватися та пізнавати один одного на іншому рівні", — сказав доктор Валлехос. - Єдиний зв'язок, який у вас є, - це спілкування, тому воно може сприяти більш глибокому почуттю близькості". Якщо ваш партнер залишає вас на листування протягом багатьох годин, і минули місяці з Вашого останнього побачення FaceTime, це проблема.

Відносини здаються односторонніми

Відносини на відстані вимагають багато роботи, і це дуже очевидно, коли лише одна людина ініціює повідомлення, надсилає пакунки та придумує нові способи сексу на відстані. Якщо зусилля, які ви вкладаєте у стосунки, неоднакові, образа може легко зрости.

Ви не можете довіряти своєму партнеру

Якщо ви виявите, що переглядаєте лайки свого партнера в Instagram, намагаючись зрозуміти, чи справді його новий друг просто друг, це червоний прапор. Відносини на відстані "приречені стати катастрофою, якщо ви не впевнені в собі, ревниві або недовірливі", — сказав доктор Валлехос. І вони також приречені на катастрофу, якщо ваш партнер не гідний вашої довіри.

Друзі вашого партнера не знають про вас

У здорових стосунках ви повинні відчувати себе частиною повсякденного життя свого партнера, навіть якщо ви не весь час разом. Якщо ви не впевнені, що друзі вашого партнера існують, навіть якщо ви знаєте про своє існування, це великий червоний прапор.

Ви майже ніколи не бачите один одного

Залежно від того, як далеко ви живете один від одного, бачити один одного може бути дуже дорого — ви можете відвідувати один одного лише раз на кілька місяців. Якщо ви незадоволені тим, як часто ви бачите свою другу половинку, і вам не здається можливим бачити один одного частіше, можливо, ви захочете серйозно переглянути відносини.

Ви незадоволені своїм сексуальним життям

Існує багато способів чудово займатися сексом, коли ви знаходитесь на відстані - надсилання секстів, гаряча кореспонденція по Skype або Facetime або використання секс-іграшок, якими можна керувати здалеку. Але якщо ці хитрощі не працюють для вас, або якщо ваш партнер просто не зацікавлений спробувати їх, можна визначити пріоритетність вашої потреби в сексуальному житті, яка вам подобається.

Ви не на тій же сторінці про майбутнє

Якщо ви плануєте переїхати жити в різні міста в майбутньому, це може бути ознакою того, що вашим стосункам не судилося тривати довго. В ідеалі ви та ваш партнер повинні регулярно обговорювати свої цілі на майбутнє, і якщо ці цілі розходяться, можливо, настав час припинити стосунки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти