Як зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцю після першого побачення: 10 головних ознак

8 листопада 2022, 17:21
Після першого побачення часто важко зрозуміти, яке враження ви справили на хлопця. Але є основні ознаки, які вказують, чи сподобалися ви йому.
Пара, отношения, свидание, парень и девушка
Як зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцю після першого побачення/ pixabay.com

Кожному хочеться кохати і відчувати себе коханими. Це сильне почуття здатне підтримати навіть у найскладніші періоди життя. Адже підтримка коханої людини, її увага і турбота можуть зцілити навіть найбільші душевні рани і змусити відчувати себе у безпеці.

Але перед тим, як знайти "ту саму" або "того самого", з ким хочеться прожити усе життя, не уникнути "ознайомчого періоду" – першого побачення.

Після першої зустрічі доводиться із завмиранням серця ламати собі голову, чи все пройшло добре.

відео дня

Главред зібрав 10 ознак, як зрозуміти, що ви подобаєтеся хлопцю після першого побачення. Згадайте деталі зустрічі і перевірте, чи справді між вами "пробігла іскра".

1. Він дивився вам просто в очі

Якщо ви викликаєте у хлопця симпатію, він під час розмови дивитиметься вам в очі. Адже будь-які теплі почуття, які у нього є до вас, так і змушуватимуть його не відводити погляд від вашого обличчя, милуючись.

2. Він повторював ваші жести

Хоч технологію нейролінгвістичного програмування (НЛП) багато хто вважає псевдонауковою, низка її принципів цілком працюють на практиці.

Один із таких принципів передбачає, що людина, якій з вами цікаво, частково неусвідомлено повторюватиме за вами певні жести і рухи. Ви перехрестили руки на грудях – і хлопець зробив те ж саме, ви закинули ногу за ногу – він повторив цей самий рух, ви сперлися підборіддям на долоню – і помітили, що він зробив так само. Така його поведінка показує, що йому як мінімум було з вами цікаво, як максимум – ви йому сподобалися.

3. Він мимовільно намагався до вас доторкнутися

Хлопець може ніжно підтримати вас за руку, коли ви будете підійматися сходами; приобійняти за плече, щоб захистити від натовпу людей, якщо ви у людному місці; накрити вашу долоню своєю, щоб продемонструвати вам підтримку у тому, про що ви розповідаєте. Якщо ви справді сподобалися хлопцю, він так і шукатиме приводи, щоб доторкнутися до вас.

Але не варто надавати дотикам такого вже великого значення на першому побаченні. Адже хлопець може бути просто сором’язливим і боятися, що ви сприймете його надто нав’язливим.

Проте варто бути обережними у ситуаціях, коли хлопець поводить себе занадто розкуто і дозволяє собі досить відкриті дотики – намагається одразу обійняти чи поцілувати, торкається до колін або обіймає за талію. Цілком ймовірно, що він просто намагається затягнути вас у ліжко уже на першому побаченні.

4. Він намагався наблизитися до вас

Звичайно, ніхто не відміняв особисті межі і все таке. Але якщо люди справді захоплені розмовою і буквально не помічають нічого навкруги, вони мимовільно наблизяться один до одного. Якщо ви сидите за столом, ви можете в якийсь момент помітити, як обоє разом з хлопцем мимовільно нахилилися один до одного.

Якщо ж ви не зацікавили хлопця, він може навпаки відхиляться на спинку стільця, відвертатися від вас, коли ви говорите тощо.

5. Він ставив питання і уважно вас слухав

Щоб уважно слухати іншу людину потрібна неабияка витримка. Але якщо ви справді сподобалися хлопцю, йому буде цікаво дізнатися побільше про вас – яким було ваше дитинство, до чого ви прагнете, які у вас хобі тощо. І він не просто слухатиме ваш монолог, а ставитиме уточнюючі запитання.

Але варто звернути увагу на одну деталь. Якщо він уже через кілька хвилин забуває, про що ви розповідали, і вам доводиться повторювати це ще раз – можливо, його зацікавлення не таке уже й щире і він просто "пропускає все повз вуха". Ще гірше, якщо він просто весь вечір говорить лише про себе.

6. Він намагався справити на вас враження

Це типова поведінка для будь-якого хлопця, якому сподобалася дівчина. Розповідаючи про себе, він буде намагатися показати себе у позитивному світлі, адже дуже боятиметься, що якимись своїми негативними сторонами може відлякати вас.

7. Він часто вам усміхався

Якщо дівчина викликала у хлопця симпатію, то на першому побаченні усмішка часто не сходитиме з його обличчя.

8. Він погоджувався з вами

Якщо ви розповідали своєму новому знайомому про якісь спірні або конфліктні ситуації у вашому житті, де вам довелося проявити свою позицію, і він аргументовано підтримав вашу сторону або принаймні кивав зі словами "так, я з тобою згоден", то ви йому найімовірніше симпатичні.

Якщо ж він навпаки засудив ваші вчинки або вашу позицію і не погодився з вами – другого побачення може і не бути.

9. Побачення затягнулося через велику кількість тем для розмов

Якщо ви заговорилися так, що й не помітили, як минуло кілька годин – найімовірніше, це побачення матиме своєї продовження. Адже це означає, що ви знайшли спільну мову і поговорити вам точно є про що.

А якщо побачення минуло якось швидко і беззмістовно, а закінчилося фразою "ну, я якось тобі зателефоную" – з великою ймовірністю можете не чекати цього дзвінка.

10. Він сам заговорив про другу зустріч після побачення

Якщо ви обмовилися про друге побачення, а хлопець просто відмовчався або знайшов якусь причину, чому він не може на нього прийти – це вказує на відсутність симпатії з його боку.

Якщо ви сподобалися хлопцю, то він не втратить шанс самому запросити вас на друге побачення. І він може заговорити про наступну зустріч навіть під кінець першої, не відкладаючи це питання на потім.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти