Як зрозуміти, що ви будете разом завжди: ознаки дуже серйозних стосунків

16 березня 2023, 14:46оновлено 16 березня 2023, 16:32
Бути закоханим у когось зазвичай означає, що ви відчуваєте дуже сильну і майже незрозумілу пристрасть і бажання до нього.
Закохана пара
Любов може бути платонічною або романтичною/ pixabay.com

Любов - це дивовижне почуття. Вона може бути хвилюючою і дати крила нашим надіям і мріям. Жорж Санд говорила, що немає нічого кращого, ніж любити і бути коханим.

А також, немає нічого кращого, ніж любити і бути закоханим в когось і отримувати ці емоції в повній мірі взаємно.

Згідно з психологією, любити когось означає по-справжньому піклуватися про цю людину, бути закоханим у неї і дійсно хотіти пізнати її ближче. Любов може бути платонічною або романтичною, але це означає зрозуміти, хто ця людина, і дорожити нею за це.

відео дня

З іншого боку, закоханість у когось зазвичай означає, що ви відчуваєте дуже сильну і майже незрозумілу пристрасть і бажання до нього. Бути закоханим означає, що ти сумуєш за цією людиною, постійно думаєш про неї і прагнеш бути поруч із цією людиною і проводити час разом.

Видання The Good Man Project ділиться багатообіцяючими ознаками того, що ви і ваш партнер будете разом назавжди і відповідає на питання: Як зрозуміти що у вас серйозні стосунки?

1. Ви обидва хочете, щоб стосунки працювали

За стосунки варто боротися, але ти не можеш бути єдиним, хто бореться.

Хороші відносини просто так не бувають. Вони вимагають часу, терпіння та зусиль двох людей, які дійсно хочуть бути разом.

Правда полягає в тому, що чим ближче ви когось знаєте, тим легше стає виділити його недоліки. Таке життя. Ось чому кидають дітей, розпадаються шлюби і розпадаються дружні відносини.

Ви можете подумати, що хочете бути з кимось назавжди, поки не побачите, як він поводиться, коли потрапляє в скрутне становище, або у нього закінчуються гроші, або він голодний і втомлений.

Коли людина назавжди залишається з вами, він знає про ваші недоліки, але воліє бути з вами і підкреслювати ваші сильні сторони, а не слабкості.

Бути закоханим у когось може бути пов'язано з терпінням, болем і жертвою. Коли хтось збирається полюбити вас назавжди, він хоче, щоб ви були щасливі з ним.

Всякий раз, коли у вас двох виникнуть розбіжності, вони зосередяться на врегулюванні конфлікту і залагодженні відносин.

2. Ви слухаєте одне одного

У будь-який час, коли вам потрібно поговорити, ваш партнер готовий слухати. Ви обидва знаєте, що маєте емоційну підтримку один одного і що ваш партнер не є для вас тягарем. Любляча людина шукає спосіб допомогти вам зняти стрес, і іноді це спільні прогулянки або перегляд фільму.

Поведінка чоловіка, налаштованого на серйозні відносини, пов'язана з бажанням вислухати ваші проблеми. Він не матиме інших пріоритетів, коли вам знадобиться його "вухо". Як зрозуміти, що у відносин є шанс? Той, хто любить вас, хоче щось зробити, якщо бачить, що ви боретеся за ваше майбутнє.

3. Ви обоє любите

Як зрозуміти, що це твоя людина? Багатообіцяючим знаком того, що ви і ваш партнер завжди будете разом, є те, що ваш партнер відповідає взаємністю на ваші емоції любові. Коли хтось любить вас, ви можете сказати, як він ставиться до вас.

Друга половина не судить вас за вашим минулим. Вона залишає це в минулому і щаслива, що може розділити з вами майбутнє.

Багато вчених розглядають любов як емоційну прихильність, і тому вони розглядають якість стосунків, а не розглядають любов як питання "так/ні".

Іншими словами, як би ви охарактеризували свої стосунки з цією людиною? Наскільки надійно і безпечно ви себе почуваєте? Ви стурбовані цією людиною і стурбовані тим, що він або вона піде від вас?

Коли ти по-справжньому любиш когось, з кожним днем, проведеним з ним, ти закохуєшся ще більше. Кожен день, який ви проводите з цією людиною, - це як пригода. Ви виявляєте, що любов знаходиться в серці, тому що ви любите людину, навіть коли не бачите її.

Коли ти когось любиш, краще показати це, ніж сказати. Коли ви перестаєте когось любити, краще сказати йому, ніж показати. Коли ти когось любиш, найкраще, що ти можеш зробити, — це дати зрозуміти, що ти любиш.

4. Ви обидва хочете допомогти одне одному

Ще одна багатообіцяюча ознака того, що ви і ваш партнер завжди будете разом, — це коли ви обидва прагнете допомагати один одному. Партнер, який буде вашим назавжди, відчує потребу допомогти вам. Ваш особистий ріст і розвиток — це теж перемога для нього.

Хтось, хто любить вас, захоче хоча б трохи зменшити ваш стрес, якщо зможе. Він буде демонструвати свою любов своїми діями, особливо якщо їх основною мовою любові є "служіння".

5. Ви не маніпулюєте один одним

Коли комусь судилося бути твоїм назавжди, він не дозволяє тобі сумніватися в цьому і не залишає тебе в підвішеному стані. Вони не надсилають змішані сигнали.

Насправді, вірно протилежне.

Їхні дії говорять голосніше, ніж їхні слова, і вони виявляють свою любов своїми діями, а не просто говорять вам, що люблять вас. Вони постійно роблять маленькі речі, які зазвичай не роблять для інших людей, що в сукупності є хорошим показником того, що хтось справді піклується.

Вони також не маніпулюють вами. Ніколи.

Психологи використовують термін "газлайтинг" для позначення певного типу маніпуляцій, коли маніпулятор намагається змусити когось іншого поставити під сумнів власну реальність, пам'ять чи сприйняття.

Так ось той, хто любить, ніколи не буде робити цього зі своєю другою половинкою.

Вас також може зацікавати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти