Як зрозуміти справжні парфуми чи ні - важливі лайфхаки

5 квітня 2023, 09:35оновлено 5 квітня 2023, 11:19
6891
Як би виробник не маскував підробку, є надійні способи вивести його на чисту воду.
Оригінальні духи чи ні?
Оригінальні духи чи ні? / УНІАН

Як зрозуміти справжні духи чи ні? Якщо вас турбує це питання, то всі відповіді ви отримаєте в нашому парфумерному гіді.

Хочете купити класичні парфуми для себе або, може бути, подарувати своїм близьким? Але чи знаєте ви про репліки і підробки, які заполонили ринок і які важко вирахувати. Так як зрозуміти духи підробка чи ні?

Главред пропонує вам способи відрізнити справжні духи від підроблених. Від перевірки штрих-коду на справжність парфумів до перевірки дизайну - ми розповімо про всі способи відрізнити оригінальні парфуми від підробок.

відео дня

1. Як відрізнити справжні духи від підробки по штрих коду?

Справжні парфуми матимуть серійний номер і штрих-коди на коробці, а також на флаконі духів. Ви не отримаєте подібну сертифікацію на підроблені духи.

Перевірка штрих-коду оригінальних парфумів - це перше, що потрібно зробити після придбання нових парфумів. Підроблені духи не матимуть серійного номера.

Зверніть увагу, що серійний номер повинен бути присутнім як на коробці, так і на пляшці, і він повинен збігатися. Переконайтеся, що серійний номер не наклеєний на коробку, оскільки це може свідчити про підробку аромату.

Завжди перевіряйте батч-код парфумів перед покупкою аромату. Ви також можете перевірити код дати виготовлення, який буде надруковано на коробці, щоб перевірити справжність парфумів. Тому, як тільки ви отримаєте новий аромат, перше, що вам потрібно зробити, це перевірити штрих-код справжності парфуму.

2. Перевірте дизайн

Щоб запобігти деяким юридичним проблемам, виробники парфумів-підробок вносять невеликі зміни або в упаковку, або в дизайн, або в шрифт парфуму. Завжди вивчайте парфуми та те, як вони виглядають перед покупкою.

Переконайтеся, що ви спочатку перевірили флакон і його дизайн, так як це допоможе вам перевірити, чи є духи оригінальними.

3. Зверніть увагу на обробку продукту

Якщо ви хочете перевірити справжність парфуму, то зверніть увагу на фініш парфуму. Підробкам завжди не вистачає обробки. Або скляна тара буде занадто шорсткою, або зішкріблені шрифти і символи, вони мають липку якість. Справжні - мають гладкий і гострий креатив.

4. Упаковка - ще одна ключова відмінність

Оригінальні духи упаковані в прозорий целофан. Тоді як у підроблених духів такої обгортки немає. Прозора целофанова упаковка відіграє важливу роль у відмінності справжнього товару від підробки, так як свідчить про справжність виробника.

Якщо ви хочете перевірити, чи оригінальні духи, то зверніть увагу на упаковку. Ця перевірка аромату може допомогти вам швидко визначити підроблені парфуми.

5. Підроблені аромати мають неправильне написання

У підроблених духів є велика ймовірність того, що ви помітите орфографічні помилки. Це може бути незначне перемішування букв Е або А або будь-яких інших букв, які можуть бути непомітні на перший погляд, але при хорошому спостереженні ви можете легко їх розрізнити. Якщо ви хочете знати, як перевірити, чи є парфуми оригінальними, завжди перевіряйте написання.

6. Підроблені духи: уникайте картону

Оригінальні парфуми завжди і завжди мають всередині коробки картон, серед якого він тримається, щоб не пошкодити флакон при переміщенні. Підроблені ніколи не акцентують увагу на таких деталях.

7. Перевірте колір духів

Як би добре не виглядала копія, підроблені парфуми ніколи не зможуть точно відтворити оригінал. Колір духів - важливий показник. Вони можуть бути або занадто світлим, або занадто темним в порівнянні з сьогоденням.

8. Аромат завжди буде іншим

Різниця в ароматі може бути першою підказкою, щоб відрізнити підробку від справжнього парфуму. Завжди просіть тестер, щоб визначити різницю.

Зверніть увагу, що підроблені парфуми можуть мати схожі ноти, але з часом запах підроблених парфумів зникне швидше.

9. Якість кришок для пляшок має значення

Чималу роль у виявленні грає кришка флакона духів. Справжні парфуми мають міцну і якісну кришку з хорошою герметизацією, тоді як підроблені легко ламаються і зроблені неякісно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти