Як випрати шкарпетки в пляшці: оригінальний лайфхак, щоб навіть не намочити руки

5 лютого 2023, 01:35
Пластикова пляшка допоможе відіпрати білі та кольорові шкарпетки від бруду. Навіть не доведеться вмикати пральну машину чи прати їх вручну.
Носки, стирка, пластиковая бутылка
Шкарпетки можна випрати у пластиковій пляшці/ ua.depositphotos.com

Шкарпетки – це якраз та річ з гардеробу, яка брудниться найчастіше за інші. Як влітку, так і взимку шкарпетки доводиться змінювати і прати досить часто. У теплу пору року це доводиться робити часто ще й тому, що ноги можуть пітніти, від чого з’являється неприємний запах.

Оскільки інший одяг не потрібно прати так часто, як шкарпетки, може виникнути ситуація, що їх доведеться прати окремо. А так як заради лише шкарпеток чи інших дрібних речей вмикати пральну машинку не дуже економно, то доведеться задуматися, як правильно прати шкарпетки вручну.

Про те, як прати шкарпетки в тазику, знає напевно більшість із нас. Але є один досить оригінальний спосіб прання таких речей, про який здогадується мало хто. Для цього лайфхаку знадобиться лише пластикова пляшка і миючий засіб.

відео дня

Потрібна пляшка з широким у діаметрі отвором зверху, щоб було зручно помістити всередину шкарпетки. Коли вони опиняться там, наливаємо зверху теплу воду і додаємо рідкий миючий засіб або порошок. Закручуємо кришкою.

Далі можна діяти одним із двох способів. Якщо у вас є автомобіль, просто покладіть пляшку на заднє сидіння, коли будете кудись їхати. За той час, поки ви будете користуватися авто, шкарпетки зможуть і відкиснути у воді, і "випратися" через постійне збовтування під час руху машини. Залишиться лише дістати їх, прополоснути у чистій воді і дати висохнути.

Але можна обійтися і без використання автомобіля. Достатньо просто дати шкарпеткам трохи часу на відкисання, а потім інтенсивно потрусити пляшку якийсь час.

Раніше Главред розповідав про 2 способи, як відіпрати білі шкарпетки до ідеального стану. Для цього стануть у нагоді лише підручні засоби.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти