Як посмажити цибулю до хрусткої та золотистої скоринки: неймовірний трюк від досвідчених господинь

18 квітня 2023, 15:09
Хрумка цибулька додасть стравам певної родзинки та зробить їх смак просто неповторним.
лук
Як посмажити цибулю хрусткою? / ua.depositphotos.com, скриншот

Хрумка та золотиста смажена цибуля може чудово доповнювати багато страв. Її можна додавати у різноманітні салати, гамбургери чи картоплене пюре. Хрумка цибулька додасть цим стравам певної родзинки та зробить їх смак просто неповторним. Главред розповідає, як посмажити цибулю, щоб вона була солодкою та хрумкою.

Як посмажити цибулю хрусткою: проста інструкція

Для початку беремо дві цибулини та нарізаємо їх півкільцями. Після цього кладемо цибулю в окрему посудину та додаємо 1 чайну ложку солі. Далі щільно закриваємо контейнер та гарненько струшуємо його. Потім відставляємо ємність на кілька хвилин, аби цибуля пустила сік.

Далі додаємо до цибулі 2 столові ложки борошна та знову струшуємо ємність, попередньо накривши її кришкою. Далі цибулю пересипаємо на сито та легенько трусимо ним, аби прибрати зайве борошно. Якщо в цибулі залишиться зайве борошно, то у процесі смаження воно може горіти.

Тепер ставимо каструлю на плиту та наливаємо в неї приблизно 150-200 мл соняшникової олії. Олію не варто шкодувати, адже потрібно, щоб вона повністю покрила дно каструлі.

Тепер пересипаємо цибулю в гарячу олію (якщо вся цибуля не помістилася, то можна посмажити її частинами) та регулярно помішуємо її за допомогою лопатки. Через деякий час ви зможете побачити, як поступово цибулька набуває гарного золотистого кольору.

Коли цибуля набула рівномірного золотистого кольору, виймаємо її з каструлі. Після цього її потрібно покласти на паперовий рушник, аби прибрати зайву олію. Далі цибульку можна додавати до різних страв та дивувати своїх близьких та друзів неймовірними кулінарними шедеврами.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти