Як правильно носити оверсайз футболку: трендові ідеї 2023

27 червня 2023, 23:57оновлено 28 червня 2023, 16:59
898
На перший погляд здається, що футболка - це дуже просто. Насправді проста річ може бути дуже стильною.
Базовий лук з білою футболкою оверсайз, джинсами і жакетом
Як носити футболку оверсайз з джинсами? Базовий лук з білою футболкою оверсайз, джинсами і жакетом / на фото - фешн блогер Аліна Френдій. Фото Instagram

Модниці знають, як перетворити футболку оверсайз на щось зухвале, шикарне та артистичне, не жертвуючи при цьому комфортом і не створюючи враження, ніби вони надто намагалися. Футболка оверсайз дає можливість виглядати стильно без особливих зусиль. Це стиль "Я викинула це, але виглядає чудово".

Жіночі футболки оверсайз вперше стали популярні в 1990-х роках. Тоді це було модно серед міської молоді. Молоді люди носили футболки оверсайз з мішкуватими джинсами і кросівками, щоб виглядати круто.

Тепер, однак, футболка оверсайз значно змінилася. Це не просто те, що люди носять у темних алеях та біля міських баскетбольних майданчиків. Це добросовісна заява моди.

відео дня

З урахуванням сказаного, існує щось на зразок мистецтва носити футболку великого розміру. Якщо ви просто носите одяг великого розміру, не думаючи про те, як ви скомбінуєте весь наряд, у вас будуть проблеми.

На щастя, ми тут, щоб допомогти зрозуміти, як повинні сидіти оверсайз футболки. У матеріалі ми пояснюємо, як носити футболки оверсайз і при цьому відмінно виглядати.

Як правило, при виборі сорочки оверсайз беріть річ на два розміри більше, ніж ваш звичайний розмір. Він повинен вільно облягати плечі і приховувати частину руки (якщо у вас довгі рукави).

Що таке оверсайз-футболка?

Тип футболки оверсайз, яку ви одягнете, буде залежати від випадку. Якщо ви плануєте носити її поза домом, то кращі футболки оверсайз — однотонні. Вони мають напівформальний вигляд і, як правило, добре поєднуються з іншими модними речами. Те ж саме стосується і традиційної білої футболки оверсайз. Вони також чудово виглядають на вулиці, особливо в літні місяці.

Звичайно, якщо ви шукаєте щось, у чому можна возитися по дому, то вам потрібно щось менш формальне. Підійде звичайна футболка оверсайз з малюнком.

Є мільйон способів стилізувати футболку оверсайз
Є мільйон способів стилізувати футболку оверсайз / Instagram / shoppingbymary

Луки з футболкою оверсайз

Отже, без зайвих симпатій, давайте подивимося на деякі способи, якими ви можете стилізувати футболки оверсайз.

Вибирайте спортивний образ

Якщо ви хочете носити футболку оверсайз для занять спортом вдома, у вас є безліч варіантів. Найпопулярніше поєднання - топ оверсайз з вузькими легінсами. Це дає вам свободу рухів, а також допомагає відчувати себе розслабленим.

Що можна надіти поверх футболки оверсайз

Ще одна ідея - перетворити футболку великого розміру в міні-спідницю. Зробити це можна, надівши поверх неї шкіряну куртку. Куртка повинна стягувати талію, дозволяючи решті футболки елегантно текти нижче. Одягайте колготки і завершуйте образ каблуками для максимального ефекту.

Носити з вузькими джинсами

Ще одна відмінна ідея - комбінувати футболки оверсайз з вузькими джинсами. Тонкі джинсові штани, босоніжки на ремінцях і мішкувата футболка добре поєднуються.

Якщо ви хочете зробити наряд трохи більш елегантним, з'єднайте його з білими кросівками і додайте пояс навколо талії.

Повністю біла

Інший варіант - повністю біла футболка. Чистий білий — чудовий варіант для тих, у кого темніша шкіра, оскільки він створює гарний контраст. Додайте чорні або блідо-блакитні джинси (основний елемент гардеробу) — все, що вам потрібно, щоб завершити образ.

Аліна Френдій та її образ у футболці оверсайз
Аліна Френдій та її образ у футболці оверсайз / Instagram / alinafrendiy

Штани в смужку

Футболки оверсайз також добре поєднуються зі смугастими брюками. Поєднання чорного і білого добре працює і допомагає надати образу завершений, відполірований вигляд.

Зав'яжіть її навколо талії

Якщо ви не великий шанувальник мішкуватого одягу, але все ж хочете бути в темі, ви можете стилізувати сорочку оверсайз, пов'язавши її вузлом на талії. Таким чином, ви можете зробити класичну футболку приталеною.

Для цього візьміть низ футболки і розкачайте матеріал до рівня талії, а потім зав'яжіть його простим бантом спереду. (У вас повинно бути багато додаткової тканини, якщо футболка досить велика). Тоді просто надіньте сині джинси або, ще краще, штани в корейському стилі, сумочку і сандалі.

Перейти на напівзбірку

Футболки оверсайз з драпіруванням нижче талії можуть добре виглядати. Але якщо ви хочете додати трохи асиметрії у свій стиль, ви можете вибрати напівзбірку. Потім надіньте джинсову куртку, окуляри та підбори на побачення.

Заправте її повністю

Крім того, ви можете повністю заправити сорочку в штани, дозволяючи їй трохи звисати навколо талії, створюючи грибний силует. Спробуйте цей стиль з традиційними французькими або італійськими туфлями-човниками, синіми джинсами і білим поясом посередині, щоб надати вам більше форми.

Таня Парфільєва у футболці оверсайз і шкіряних брюках
Таня Парфільєва у футболці оверсайз і шкіряних брюках / Instagram / parfilyeva

Поєднуйте з каблуками

Високі підбори і голі ноги чудово доповнюють шикарний мішкуватий топ. Додатковий зріст збільшує довжину вашого силуету, допомагаючи зробити весь наряд більш збалансованим, а голі ноги роблять ансамбль ідеальним для літньої спеки. Це ідеальний образ для барбекю, прогулянок по місту або навіть походів по магазинах.

Голі ноги і оверсайз-дуже урбаністично
Голі ноги і оверсайз-дуже урбаністично / Instagram / ivicaimajica

Без рукавів

Якщо ви хочете показати свої руки і в той же час залишатися крутим, ходити без рукавів — чудова ідея. Крім того, якщо ви зробите це правильно, це також буде виглядати досить формально.

Виберіть будь-яку просту футболку великого розміру без рукавів і переконайтеся, що вона звисає нижче талії. Потім надіньте штани довжиною три чверті і додатковий ремінь посередині. Додайте класичні босоніжки на платформі та клатч, щоб завершити образ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти