Як правильно вдягатися жінці після 40 років, щоб не перетворитися на "каргу"

8 червня 2021, 14:52
Немає нічого гіршого, ніж сорокарічна жінка, яка намагається з усіх сил мати вигляд, як 20-річна дівчина.
Як правильно вдягатися жінці після 40 років, щоб не перетворитися на 'каргу'
У 40 років треба купити маленьку чорну сукню / Instagram

Якщо ви перейшли межу 40 років, то у вас, ймовірніше, вже сформувався свій власний стиль, й у вас є якісь правила, які ви собі не дозволяєте порушувати. Це чудово, бо у вас має бути свій унікальний образ, і почуття стилю.

Звичайно, в цьому віці складно в чомусь вас переконати і змусити змінити сприйняття красивого, але є кілька порад щодо стилю, до яких ви просто зобов'язані прислухатися, якщо хочете після 40 років мати приголомшливий вигляд. Це щось на кшталт маркерів, які підкажуть вам, чи правильно ви вдягаєтеся.

Немає нічого гіршого, ніж сорокарічна жінка, яка намагається з усіх сил мати вигляд, як 20-річна дівчина. Всьому свій час, і кожна річ приваблива тоді, коли вона доречна й гармонійно поєднується з вашою зовнішністю.

Не бійтеся віку, бійтеся стереотипів про те, що у 40 років все закінчується. Ні, в цей період все тільки починається, головне – прийняти себе, полюбити своє тіло, і стильно вдягатися – так, як цього вимагає вік.

Як правильно вдягатися жінці після 40 років

Навчіться приймати різні речі

Жіночий костюм-двійка, з одного боку, дуже зручний - можна швидко створити стильним образ. З іншого боку, такий костюм працює проти вас, якщо вам вже за 40 – він банально змушує вас виглядати старшою. Тому, щоб не перетворитися на каргу, навчіться поєднувати блузки і светри зі спідницями або штанами.

Модні літні спідниці 2021
Спідниця з блузкою і блейзером краще, ніж костюм-двійка / Instagram

Уникайте дешевих тканин

Звичайно, є велика спокуса оновити свій гардероб на розпродажі, але в гонитві за модними дрібничками можна втратити свій стиль і мати незрозумілий вигляд без смаку.

читайте такожНайгірші аксесуари для жінок після 40 роківКраще купіть одну гарну спідницю і сукню, ніж три або п'ять таких, в яких ви почуватимете себе "дешево" і некомфортно.

Урівноважте пропорції

Якщо ви почнете чергувати верх і низ, то переконайтеся в тому, що ви правильно збалансували свій гардероб. Струмлива блуза має відмінний вигляд з обтислою спідницею типу олівець, але в поєднанні з широкими вільними штанами вона виглядає неакуратно.

читайте такожЯк правильно вдягатися після 50 років: хитрощі, які творять дива

Попрощайтеся назавжди з мініспідницями і шортами

Навіть якщо у 40 років у вас найкращі ноги на світі, ви все одно маєте викинути зі своїх шаф надзвичайно короткі сукні, спідниці та шорти. Ніхто не закликає вас носити максі, але ви маєте стати для оточення жінкою-загадкою – від цього й відштовх*йтеся.

Рвані джинси після 40 років старять

Цей той випадок, коли одяг здатен додати зайвих років – здається, що ви застрягли в минулому, і ніяк не відпустите свою молодість. Невелика дірочка на джинсах погоду не робить, але якщо ви вирішите вийти в люди в джинсах, які повністю усипані дірками, то стильний вигляд ви точно не матимете.

Модні джинси 2021
Рвані джинси після 40 років краще не носити / Instagram

Настав час купити маленьку чорну сукню

Жодні прикраси не врятують вас так в будь-якій ситуації, як вдала маленька чорна сукня. А оскільки це такий нейтральний відтінок, ви зможете стилізувати його по-різному і за допомогою безлічі яскравих аксесуарів – і щоразу ви матимете оригінальний й ефектний вигляд.

Оновіть спідню білизну

Після 40 років ваш ящик для спідньої білизни має оновлюватися постійно, адже саме від спідньої білизни залежить те, який вигляд мають на вас інші речі. Все починається зі спідньої білизни, і вона має бути бездоганною!

Як одягатися жінці після 40 років - ще поради щодо стилю:

Забудьте про шльопанці і шпильки.

Орієнтуйтеся на темні джинси.

Уникайте футболок з логотипами.

Вкладіться у красивий верхній одяг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти