Як правильно користуватися папером для випічки: 2 правила, щоб нічого не пригоріло

12 травня 2023, 14:19оновлено 12 травня 2023, 14:51
1171
Папір для випічки - незамінна річ на кухні. Главред розповість, чому прилипає до пергаментного паперу і як цього уникнути.
Як правильно користуватися папером для випічки
Як правильно користуватися папером для випічки / колаж: Главред, фото: pexels

Пергаментний папір досить простий у використанні, однак, щоб він послужив помічником, а не ускладнив завдання - необхідно знати, як правильно користуватися папером для випічки.

Чому прилипає до пергаментного паперу - головні причини

Папір для випічки створений для того, щоб убезпечити випічку від пригорання і спростити процес випікання виробів. Однак іноді щось йде не за планом і випічка прилипає до паперу.

Причин у цього може бути дві, швидше за все - ви не дотрималися правил використання цього інструменту і не знаючи порушили їх. Далі ми розповімо, як правильно використовувати цього помічника.

відео дня

Яким боком покласти папір для випічки - 1 правило

Багато хто бачив, що папір для випічки має дві різні сторони: одна з них матова, інша - глянцева. Саме від цих сторін і залежить те, як приготується ваша страва. Досить запам'ятати: глянцева поверхня пергаменту завжди повинна дивитися вгору, на вас. Саме на цю поверхню необхідно викладати продукт, який ви хочете запекти, щоб нічого не пригоріло і страва вас порадувала.

Чи потрібно змащувати пергаментний папір - 2 правило

Іноді, пергаментний папір продається з силіконовим покриттям, про що виробник вказує на упаковці. У тому випадку, якщо ви придбали саме такий пергамент - його змащувати необхідності немає, а використовувати потрібно силіконовим покриттям вгору. У випадку зі звичайним пергаментним папером - його глянцеву поверхню можна злегка змастити маслом.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти