Як правильно викинути старий віник: 2 правила, щоб не накликати неприємності

11 липня 2023, 13:27
1532
Главред розповість, куди подіти старий віник так, щоб в будинок не прийшло нещастя.
Як правильно викинути старий віник
Як правильно викинути старий віник / колаж: Главред, фото: pexels, скиншот

Наші предки здавна вірили, що віник може принести в будинок як і щастя, так і нещастя. Саме з цього вважається, що з цим предметом вкрай необхідно правильно поводитися. Ми розповімо, куди подіти старий віник і чи можна віддавати старий віник іншим людям.

Як правильно позбутися від старого віника - кілька приміток

Віник є практично в кожному будинку, проте іноді він служить дуже довго, допомагаючи наводити порядок і збираючи на себе накопичений в будинку негатив. Рано чи пізно настає момент, коли господиня замислюється про те, як правильно викинути старий віник, щоб не накликати на себе небезпеку.

Головне знати, що старий віник ні в якому разі не можна спалювати, а найкраще - закопати. Якщо такої можливості немає, варто віднести використаний предмет якнайдалі від будинку і проговорити деякі слова під час прощання, а саме:

відео дня

"Спасибі за вірну службу і захист. Тебе відпускаю, бідність і сміття вимітаю".

Чи можна віддавати свій віник

Згідно з давніми предметами рішення віддати Старий віник іншим людям - дуже погане. Його не можна віддавати ні близьким, ні сусідам, ні кому-небудь ще. Разом з віником ви можете віддати частку щастя зі свого будинку. Також важливо знати, що для того, щоб в будинку покращилася фінансова ситуація, радять купувати новий віник в п'ятницю, і головне пам'ятати - в будинку не повинно бути два віника одночасно, це роздвоїть фінансову удачу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти