Як приготувати гору смачнющих котлет за копійки: секретні інгредієнти, які можна додати до фаршу

21 лютого 2023, 16:55
Главред розповідає, чим можна розбавити фарш для котлет, щоб наготувати цілу гору цих смаколиків.
котлеты, фарш
Чим можна розбавити фарш для котлет? / ua.depositphotos.com

Не обов'язково мати 100% м'ясний фарш, щоб зробити чудові та неймовірно смачні котлети. Існує безліч способів приготування цієї страви з невеликої кількості фаршу. Один з найпростіших і найпоширеніших способів – додати до фаршу хліб, який був попередньо розмочений у воді. Однак існують інші цікаві варіанти, про які можуть знати не всі господині. Главред розповідає, чим можна розбавити фарш для котлет, щоб наготувати цілу гору цих смаколиків.

Є декілька інгредієнтів, які можна додати до фаршу для котлет, щоб надати їм особливий смак та текстуру. Один з таких інгредієнтів – це картопля. Її просто натирають у сирому вигляді та додають до фаршу. Для 1 кг фаршу зазвичай досить 2-3 картоплин. Саме картопля зробить котлети ніжнішими на смак.

Інший інгредієнт – це вівсяні пластівці, які зроблять бюджетні котлети повітряними, дієтичними та збагаченими клітковиною. На 1 кг фаршу вистачить однієї склянки пластівців.

Кабачки також можна використовувати для приготування котлет. Завдяки кабачку у страві буде набагато менше калорій, що корисно для тих, хто слідкує за своєю фігурою. Для 1 кг фаршу зазвичай досить 0,5 кг кабачкового пюре.

Також можна додати до фаршу для котлет манну крупу. Для 1 кг фаршу зазвичай досить 5-6 ложок манки. Зауважте, що перед приготуванням котлет, фаршу потрібно настоятися упродовж 30 хвилин.

Окрім того, до фаршу можна додавати трохи твердого сиру. Кількість твердого сиру, який можна додати до 1 кг фаршу для котлет, залежить від бажаного результату та особистих вподобань. Зазвичай додають від 50 до 100 грамів твердого сиру на 1 кг фаршу. Однак, якщо хочете більш насичений смак сиру в котлетах, можете додати більше.

Також не забудьте додати до фаршу для котлет різноманітні спеції: петрушку, кріп, базилік, часник, цибулю, сіль і перець. Це класичні інгредієнти, які додадуть смаку вашим котлетам.

Дивіться відео-рецепт смачних котлет з вівсяними пластівцями

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти