Як приготувати густий і ароматний гороховий суп за 5 хвилин: секрети від досвідчених господинь

25 лютого 2023, 20:00
Главред розповідає, що потрібно зробити, щоб горох зварився набагато швидше.
горох, гороховый суп
Як швидко зварити горох? / ua.depositphotos.com

Приготування обіду або вечері може займати багато часу, тому господині постійно шукають швидкі та ефективні способи скоротити час приготування страв. І хоча здається, що гороховий суп вимагає довгого часу приготування, досвідчені господині знають спосіб, як зварити його за 5 хвилин. Сьогодні Главред розповість, що потрібно зробити, щоб горох зварився швидше.

Якщо ви хочете скоротити час приготування горохового супу, незалежно від того, чи використовуєте ви колотий, шліфований або цілісний горох, замочіть його в воді на ніч.

Наступного дня можна розпочинати приготування супу. Для цього потрібно наповнити каструлю водою і додати всі необхідні інгредієнти, включаючи картоплю.

Далі злийте воду з гороху, який ви замочили звечора, та подрібніть його в блендері або м'ясорубці до стану крупи середнього помелу. Додайте отриману масу до каструлі з засмажкою і починайте варити.

Всього за 5 хвилин ваш горох повністю розвариться, а суп стане густим і ароматним. Немає потреби чекати 3 години, доки горох розвариться.

Якщо ви хочете отримати суп кремової консистенції, можна процідити його крізь сито. Потім додайте сіль, перець, дрібно нарізану зелень чи хрумкі шкварки на свій смак.

Тепер у вас є швидкий і смачний гороховий суп. Готуйте з любов'ю і дивуйте своїми кулінарними шедеврами своїх друзів та знайомих.

Дивіться відео ТСН - як приготувати горохову кашу зі смаженою цибулею

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти