Як залучити гроші: дієві способи для поповнення гаманця

16 листопада 2021, 00:45
Не обов'язково важко працювати, щоб гаманець завжди був повним.
гроші
Гроші люблять порядок / ua.depositphotos.com

Експерти різних сфер здавна працюють над тим, щоб визначити секрети залучення багатства в будинок. Їх практика показує, що для повного гаманця, не обов'язково працювати день і ніч, досить знати деякі "підводні" камені, які просто можуть відняти право бути заможним.

Насправді - правила дуже прості. Ось головні з них:

Чистота і порядок в будинку

Бруд і завали старих речей відбирають позитивну енергію, а тому і гроші проходять повз вас. Гроші люблять не тільки рахунок, але і порядок. Тому дуже важливо, щоб в будинку було чисто і затишно.

Новий гаманець

Іноді причиною безгрошів'я є гаманець. Якщо він вам не до вподоби - то і гроші його не помітять. Гаманець повинен бути до душі, втім, як і все інше. Не важливо - якого він кольору і форми, чоловічий чи жіночий - головне - щоб він вам подобався і був охайним, а гроші в ньому лежали ретельно складеними і не зім'ятими.

Позитивний настрій

Мабуть, це найголовніше для залучення грошей в будинок. Пам'ятайте золоте правило - Не нарікати! Так ось тут воно, як ніколи до речі. Якщо постійно стверджувати, що у мене немає грошей, то їх і не буде. Адже людину себе так запрограмував. А якщо сприймати тимчасові труднощі легко і з надією на краще, то все обов'язково так і буде. Гроші люблять оборот-іноді вони приходять струмком, а іноді також йдуть. Важливо - розуміти це і сприймати все з вдячністю.

А ще - не варто розкидатися грошима. Краще подумати кілька разів перш, ніж купити що-небудь. Це - практика, але вона перевірена роками. Хоча і економити на власних бажаннях надміру теж не варто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти