Як розпізнати жадібного чоловіка: ТОП-5 очевидних ознак на першому побаченні

20 листопада 2022, 16:58
Скупий платить двічі, а на побачення ходить лише один раз - щоб показати себе у всій красі і провести поглядом жінку, яка біжить від нього з усіх ніг.
Як розпізнати жадібного чоловіка
Як розпізнати жадібного чоловіка / pixabay.com, ua.depositphotos.com

Жадібний або економний – це відносні поняття, тому найкраще, що можна зробити для себе на першому побаченні, це визначитися, де для вас грань в цих питаннях. Наприклад, ви мрієте, щоб партнер засипав вас подарунками, а зустрічаєтеся з чоловіком, який вважає за краще зайві гроші відкладати на певну мету або вкладати в бізнес. Або для вас романтика – це ванна, наповнена шампанським, і сто троянд на метровій ніжці, а потенційний партнер – практик до мозку кісток, і дарує вам на першому побаченні нове горнятко зі смішним написом (тому що ваше вчора розбилося).

На першому побаченні складно розкусити людину, адже весь цукерково-букетний період призначений для того, щоб зачаровувати партнера. Всі його недоліки вилазять з ящика Пандори, коли ви разом почнете облаштовувати свій побут.

Втім, дещо для себе ви можете зробити вже при першому особистому контакті. Главред розповість, які підозрілі моменти можуть сигналізувати про серійну скупість чоловіка.

відео дня

1. "Погані феміністки, самі винні"

Під час побачення в кафе він глузливо пропонує оплатити рахунок вам, адже "ви ж за це боролися". Погана ознака відразу з трьох причин: він не знає навіть значення слова фемінізм, він зневажає всіх жінок, і вас в їх особі, він відчайдушно шукає виправдання, щоб заощадити трошки грошей. Вже зараз. На першому побаченні. Коли ви випили всього лише латте і навіть без десерту. Ні, ніхто не сумнівається, що ви здатні самостійно оплатити і свою каву, і його каву, і каву он того самотнього красунчика за сусіднім столиком. Але ви зараз прийшли спілкуватися з цим персонажем, який явно не намагається вразити і зачарувати вас на першому побаченні. А хіба не за цим ви обидва прийшли?

Як розпізнати жадібного чоловіка
Як зрозуміти, що чоловік жадібний / pixabay.com, ua.depositphotos.com

2. На чай - сердечна подяка

Ні, це, звичайно, приємно, але всі ми прекрасно знаємо, що саме "чай" становить більшу частину доходу офіціанта. І якщо ваш потенційний партнер навіть не задумався про те, щоб залишити на чай, то є абсолютно не ілюзорна ймовірність, що вас він теж буде сприймати, як належне, а несподіваних заохочень ви можете чекати, як снігу в Сахарі.

3. Танці з рахунком

Сучасні жінки давно відійшли від стереотипу про те, що за все зобов'язаний платити чоловік. Більш того - їх рідко бентежить, коли рівень доходу потенційного партнера нижче їх власного. Але на першому побаченні все ще діють мінімальні правила пристойності: платить той, хто запросив. В ідеалі - ви тягнетеся за рахунком, а він мило обурюється і відбирає квитанцію. Поганий сценарій - ви тягнетеся за рахунком, а він ховає очі або вибігає в туалетну кімнату, поки ви розплатитеся. Ймовірно, в туалеті він пішов шукати свою щедрість і правила хорошого тону.

Як розпізнати жадібного чоловіка
Як розпізнати скупого чоловіка на першому побаченні / pixabay.com, ua.depositphotos.com

4. "А скидочку дасте?"

Ця фраза за певних умов може бути мегасексуальною – якщо ви разом десять років, ви збираєте на квартиру і кожна копійка важлива, або він пішов купувати ваші улюблені фрукти на останні гроші, щоб побалувати свою принцесу, але все ж в надії, що вдасться заощадити ще й на морозиво для вас. Якщо на першому побаченні на касі в кінотеатрі він використовує знижкові купони і закочує скандал, якщо вони не працюють, то будьте впевнені – він або а) не зацікавлений в вас і тому не намагається показати себе в кращому світлі, або б) він скупий і знижку рано чи пізно попросить у вас.

5. "Хочеш? Не хочеш? Як хочеш"

Суперечливий ознака, але, укупі з іншими, лише підтвердить теорію, що перед вами класичний скупердяй. Йдеться про ситуацію, коли він під час побачення, наприклад, в парку, відбігає купити собі води, і навіть не думає поцікавитися у вас, чи хочете ви чогось. З одного боку - він не вміє і не зобов'язаний читати ваші думки. Якщо вам щось потрібно, відкрийте рот і скажіть бажання вголос - на першому побаченні ви ще не досягли того рівня емоційного єднання, щоб передбачати бажання один одного. З іншого боку – вміння і бажання піклуватися про інших проявляється в дрібницях. І якщо в такій елементарній справі про вас не згадали, то ваші бажання вже не в пріоритеті.

Як розпізнати жадібного чоловіка
Що видає в чоловікові скупість / pixabay.com, ua.depositphotos.com

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти