Можна не відносити назад у магазин: як розтягнути взуття в домашніх умовах

10 травня 2023, 19:07
Вибираючи один з наших способів, можна розтягнути тісне взуття і зробити його більш комфортним.
Як розтягнути взуття в домашніх умовах
Як розтягнути взуття в домашніх умовах / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Носка тісного взуття - справжній кошмар для багатьох людей. Але не варто засмучуватися, адже існує кілька ефективних способів, які допоможуть розтягнути тісне взуття і зробити його більш комфортним.

Використання спеціальних розширювачів взуття

Існують спеціальні розширювачі взуття, які можна купити в магазинах. Вони являють собою металеві пружини, які встановлюються всередині взуття і допомагають їй розтягнутися. Це один з найбільш ефективних способів розтягнути взуття.

Алкоголь

Для цього методу вам знадобиться спирт. Нанесіть його на внутрішню поверхню взуття, потім надіньте її на носок і ходите в ній близько 20 хвилин. Алкоголь допоможе розтягнути матеріал взуття, а після висихання вона буде сидіти на нозі краще.

відео дня

Використання фену

Направте потік гарячого повітря на тісне місце взуття. При цьому не тримайте фен занадто близько до взуття, щоб не пошкодити її. Потім надіньте взуття на носок і почекайте, поки вона повністю охолоне. Цей метод допоможе розтягнути взуття в потрібному місці.

Льод

Наповніть пакетик для зберігання продуктів льодом, потім вставте його в тісне місце взуття і залиште на кілька годин. Лід розтягне матеріал взуття, і після висихання вона буде сидіти на нозі краще.

Використання газет або паперових рушників

Згорніть газету або паперовий рушник в тісну трубочку і вставте всередину взуття. Залиште на кілька годин або на ніч. Це допоможе розтягнути взуття в потрібному місці.

Не забувайте, що ці методи не завжди ефективні і можуть пошкодити взуття. Тому варто використовувати їх з обережністю і перевіряти, як взуття поводиться після кожного застосування методу.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти