Як за допомогою одягу мати стрункіший вигляд: п'ять простих правил, які творять дива

22 червня 2021, 08:54оновлено 22 червня 2021, 09:41
Складно знайти тих, хто не хотів би мати стрункий вигляд. Інша річ, що не всі до цього прагнуть. Або вони просто поки не знають, що зробити це - легко.
Як за допомогою одягу мати стрункіший вигляд: п'ять простих правил, які творять дива
Одяг у вертикальну смужку завжди робить стрункішою / Instagram

Сучасна мода лояльна до експериментів, тому сьогодні сміливо можна поєднувати непоєднуване. Багато в чому це і визначає стиль багатьох жінок. Проте важливо уникати в одязі "дуетів", які дико повнять.

Напевно, складно знайти тих, хто не хотів би мати стрункий вигляд. Інша річ, що не всі до цього фанатично прагнуть. Або просто поки ще не знають, як зробити так, щоб візуально здаватися стрункішою.

Звичайно, помиляються всі. Добре, якщо поруч є людина, яка акуратно підкаже, що ваша нова сукня або образ загалом візуально додає вам зайві кілограми.

Буває й так, що жінки навіть не здогадуються про те, яку ведмежу послугу робить їм одяг. В цьому випадку, знання - сила, і якщо прислухаєтеся до наших рекомендацій, то завжди матимете стрункіший вигляд!

Монохром

Якщо хочете здаватися стрункішою, то намагайтеся вибирати одяг одного кольору! Якщо все ж хочете різноманітності і контрастів, і перспектива носити верх і низ одного кольору вас не приваблює, то підтримуйте хоча б одну тональність, тобто вибирайте кольори в одязі, які гармонійні і максимально схожі одне на одного.

Жіночі брючні костюми 2021
Однотонний верх і низ робить стрункішою / Instagram

Вертикальні лінії

Одним з найпростіших і найвідоміших стилістичних прийомів для витягування зростання і зменшення обсягу фігури є використання вертикальних ліній в одязі! Це може бути як вертикальний принт на сукнях, спідницях, піджаках, так і стрілки або смужки на штанах. Крім того, відмінно додають стрункості ґудзики на блузці або сорочці!

Як за допомогою одягу мати стрункіший вигляд: п'ять простих правил, які творять дива
Одяг у вертикальну смужку робить стрункішою / Instagram

Штани та спідниці максі

Вибирайте дуже довгі штани, або штани зі стрілками! Але пам'ятайте, що вони повинні максимально закривати взуття. Ідеальним варіантом будуть штани-кльош, палаццо, штани або джинси вільного і подовженого крою.

читайте такожБрови, які омолоджують: цей простий фокус повинні знати всі

Що стосується довгих спідниць, то для отримання потрібного ефекту їх слід носити тільки із взуттям на підборах. Жодних балеток і сандалій на плоскому ходу, інакше все працюватиме навпаки.

Модні штани-кльош літо 2021
Штани кльош роблять стрункішою / Instagram

Взуття на підборах або платформі

Цей той випадок, коли краса вимагає жертв. Ви повинні для себе вирішити, що для вас важливіше: комфорт або стрункість! Цілком очевидно, що взуття на підборах або на високій платформі візуально робить фігуру стрункішою. Щоправда, вкрай важливо, щоб колір взуття і колготок або штанів не були контрастними, а максимально збігалися: тоді вам точно гарантовано ефект ніг "від вух".

читайте такожЩо старить жінку: "пастки" в макіяжі і зачісках, яких потрібно уникатиВідмінно для цього пасує взуття нюдового відтінку. Хоча і тут є підводні камені: важливо, щоб відтінок взуття збігався з кольором шкіри або колготок, які ви плануєте носити.

Модні туфлі слінгбеки 2021
Взуття на підборах робить стрункішою / Instagram

Висока талія

Оминайте десятою дорогою спідниці, штани або джинси із заниженою лінією талії. Якщо перед вами мета - мати стрункий вигляд, то завжди орієнтуйтеся на моделі із завищеною талією.

Джинси для жінок після 40 років
Джинси з високою талією роблять стрункою / Instagram

Уже кілька років поспіль висока лінія талії в тренді, і не в останню чергу завдяки цій дивовижній властивості: вона відмінно робить стрункішою!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти