Як зробити фантастичні котлети з апетитною скоринкою: шалений трюк зведе з розуму

20 червня 2023, 17:37
1372
Главред розповідає, у чому можна обвалювати котлети перед смаженням, щоб їхня хрустка скоринка усіх звела з розуму.
котлеты, фарш
У чому можна обвалювати котлети перед смаженням? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram/alona__alona.m

Смачні та соковиті котлети з хрусткою скоринкою – це неймовірна насолода, від якої ніхто не може відмовитись. Є безліч секретів приготування цієї бомбічної страви, про які варто знати, аби смажені котлети були неперевершеними. Досвідчені господині розпочинають із вибору якісного м'яса, а закінчують правильними пропорціями спецій та приправ. Окрім того, особливу увагу господині приділяють процесу смаження котлет. Сьогодні Главред розповість, у чому можна обвалювати котлети перед смаженням, щоб їхня хрустка скоринка усіх звела з розуму.

Багато господинь звикли обвалювати котлети перед смаженням у панірувальних сухарях. Проте це не єдиний інгредієнт, який може зробити готову страву незабутньою. Якщо ви не знаєте, у чому обвалювати котлети замість панірувальних сухарів, то маємо для вас шалений трюк. Цей інгредієнт точно знайдеться на вашій кухні!

Хто б міг подумати, але звичайне борошно може творити дива із котлетами. Досвідчені господині постійно користуються цим трюком. По-перше, за допомогою борошна на котлетах утвориться хрустка скоринка. По-друге, борошно зробить котлети неймовірно м'якими, оскільки всі соки залишаться всередині котлет і не будуть витікати під час смаження. Якщо ви ще сумніваєтесь у тому, чи потрібно котлети обвалювати в борошні перед смаженням, то ділимось із вами третьою перевагою: за допомогою борошна ваші котлети ніколи не підгорять під час смаження.

відео дня

Тепер ви знаєте, що краще використовувати для паніровки котлет. За допомогою цього простого трюку ваші котлети зметуть зі столу за лічені секунди та ще й попросять добавки.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти