Як зробити квартиру затишною: 5 речей, які освіжать інтер'єр

14 липня 2022, 02:10
Всього декілька речей здатні вдихнути нове життя у ваше житло, і кімнати виглядатимуть вже зовсім по-іншому.
Як зробити квартиру затишною: 5 речей, які освіжать інтер'єр
Як зробити квартиру затишною/ Instagram

Нерідко буває, що у квартирі чи будинку не вистачає традиційної домашньої атмосфери, яка б дозволяла відчувати себе комфортно.

У таких випадках ми часто вбиваємо купу часу, перебираючи в голові різні варіанти, як же можна зробити квартиру більш затишною. А дехто, не відчуваючи потрібного затишку, одразу планує все кардинально змінити й обдумує ідеї ремонту. Проте рішення насправді може бути простішим – іноді достатньо додати до вашого інтер’єру лише декілька деталей, і він "заграє новими фарбами".

Главред зібрав декілька ідей, як можна зробити дім більш затишним за допомогою простих речей. Але цей список може варіюватися залежно від ваших уподобань. Тому не зупиняйте свою фантазію і дозвольте їй вдихнути у ваше помешкання нове життя.

відео дня

1. Диванні подушки

Диванные подушки
Диванні подушки/ Instagram

Ці предмети інтер’єру служать не лише комфорту власників квартири та їхніх гостей, допомагаючи зручніше вмоститися на дивані і спертися на них. Вони також чудово доповнюють навколишню обстановку.

Зручність такого предмета інтер’єру полягає також у тому, що ви можете час від часу змінювати на них наволочки – під настрій, пору року тощо. Наприклад, одягати наволочки на новорічно-різдвяну тематику у період зимових свят, а влітку обирати ті, які асоціюються у вас з літнім періодом. Загалом, тут можна дати розгулятися своїй фантазії на повну і мати вдома декілька різних видів наволочок на усі випадки життя.

2. Красиві банки на кухні

Банки на кухню
Банки на кухню/ Instagram

Якщо підібрати для кухні красиві банки для зберігання різних круп, макаронів, баночки для зберігання спецій тощо, то це не тільки освіжить загальний вигляд одного з найважливіших місць у квартирі, а й зробить процес приготування їжі набагато простішим і приємнішим.

Зараз можна знайти найрізноманітніші банки і баночки, які тільки можна уявити. Тому не варто нехтувати таким хорошим шансом зробити вашу кухню більш затишною.

3. Пледи

Пледы
Пледи/ Instagram, скрин из видео

Така річ буде корисною не лише взимку, а й влітку, коли погода показує свої "вибрики", температура повітря різко падає, а за вікном ллє дощ. Для зими варто обирати тепліші варіанти, а для літа можна віддати перевагу тим пледам, які виготовлені з легших матеріалів.

А от кольори і візерунки варто підбирати, виходячи або зі стилю вашої кімнати, або з ваших особистих уподобань. Тоді плед не лише зігріватиме у холодну погоду, а й радуватиме погляд.

4. Чайний куточок

Чайный уголок
Чайний куточок/ Instagram

Чайні куточки та усі аксесуари для заварювання чаю завжди асоціюються з певним затишком, щирими розмовами з рідними людьми та читанням книг за чашечкою ароматного напою. Тому мати такий куточок буде незайвим.

До того ж, тут можна проявити свою фантазію й не зациклюватися лише на тематиці чаю. Наприклад, якщо любите каву, обладнайте усе під стилістику цього напою.

5. Букети квітів і вазони

Як зробити квартиру затишною: 5 речей, які освіжать інтер'єр
Квіти/ Фото pixabay.com

Яскравий букет у вазі здатний оживити навіть найпохмуріший інтер’єр. З таким самим успіхом привнесуть нотку затишку та свіжості у квартиру і вазони.

Щодо вазонів, то для просторих кімнат краще обирати великі розлогі рослини. А от кактуси та сукуленти краще не ставити по одному – вони симпатичніше виглядають, коли поруч стоять декілька рослин.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти