Як зробити макіяж стійким у спеку: експерти дали важливі поради

21 червня 2022, 09:02оновлено 21 червня 2022, 13:57
Влітку не всі дівчата можуть відмовитися від нанесення косметики. Як зробити макіяж стійким розповіли фахівці.
макіяж
Яскравий літній макіяж-головні секрети нанесення косметики / ua.depositphotos.com

У спекотну пору року багато дівчат геть відмовляються від макіяжу. Одні представниці прекрасної статі дають своїй шкірі шанс "відпочити", а інші - дуже переживають, що на пекучому сонці їхня краса просто "попливе".

Як можна і треба фарбуватися в спеку, аби завжди залишатися привабливою, розповіли б'юті-експерти і дали важливі поради.

Тонізуйте шкіру, адже вона "на межі"

Як зробити макіяж стійким в спеку - в першу чергу слід тонізувати шкіру, яка зараз знаходиться "на межі зриву". Вранці треба протирати її кубиком льоду з мінеральної води. У тому випадку, якщо ви не можете обходитися без тоніка, слід використовувати той, що не містить спирту, котрий дуже сушить шкіру.

відео дня

Денний макіяж 2022: зволожуйте шкіру

Яскравий літній макіяж вийде в тому випадку, якщо користуватися зволожуючим кремом. Зараз нашій шкірі катастрофічно не вистачає зволоження, тому використовуйте крем в більшій кількості, ніж зазвичай, а перед нанесенням макіяжу видаліть його залишки серветкою.

Як зробити макіяж стійким у спеку: експерти дали важливі поради

Використовуйте полегшений мейк

Модний макіяж на літо-2022 - це той, який не передбачає нанесення тонального крему, адже влітку наші пори відкриті максимально (ефект майже як в лазні), і суміш поту з косметикою може привести до виникнення прищів та вугрів. Якщо ж від тонального крему відмовитися неможливо, використовуйте легкі флюїди, які не закупорюють пори шкіри.

Очищайте шкіру

Обов'язково потрібно пам'ятати не лишень про те, як правильно наносити влітку макіяж, але і як з ним правильно розпрощатися. В жодному разі не лягайте спати з косметикою на обличчі. Перед сном ретельно очищайте шкіру від залишків косметики і пилу, а з ранку - від жиру, що накопився впродовж ночі. Два рази на тиждень обов'язково робіть м'який пілінг, який сприяє оновленню шкіри, та й засмага "ляже" рівніше.

Як зробити макіяж стійким у спеку: експерти дали важливі поради

Закріпіть красу

Найголовніша ідея макіяжу для початківців і для профі - придбайте спеціальний спрей для закріплення макіяжу, який діє за принципом лаку для волосся, але є менш липким. Саме цей засіб допоможе зробити так, аби мейк не "потік" на спеці. Але є одна важлива умова - це засіб заборонено використовувати щодня, він підійде лише для окремих випадків (урочистостей, свят, тощо).

Яку косметику використовувати влітку:

  • Праймер - запорука "витривалого" макіяжу, адже у нього легка консистенція і наноситься він буквально за кілька секунд.
  • Тональний крем варто вибирати з SPF і супер стійкими властивостями.
  • Пудрові текстури краще використовувати замість кремових
  • Гель для брів is a must - він не тече, а навпаки зафіксує брови на весь день
  • Губи-градієнт краще замість яскравої помади

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти