Як зробити відпадні курячі крильця: секрет криється в одному інгредієнті

23 липня 2023, 16:29
1547
Главред розповідає, як приготувати курячі крильця в духовці, щоб їхня хрустка скоринка просто звела з розуму.
куриные крылышки
Як приготувати курячі крильця в духовці? / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Курячі крильця із хрусткою золотистою скоринкою – це справжня насолода, від якої неможливо відмовитись. Їх можна як смажити, так і запікати, маринуючи у різноманітних соусах. А хрустку скоринку можна зробити за допомогою одного секретного інгредієнту, який точно знайдеться на вашій кухні. Главред розповідає, як приготувати курячі крильця в духовці, щоб їхня хрустка скоринка просто звела з розуму.

Щоб зробити апетитну скоринку на курячих крильцях, варто скористатися простим трюком із одним секретним інгредієнтом. Чи знаєте ви, навіщо в курячі крильця додають крохмаль? Все дуже просто. Завдяки крохмалю крильця стають просто неперевершеними. Після приготування м'ясо просто тане у роті, а золотиста скоринка приводить всіх у захват.

Як смажити крильця в духовці: покрокова інструкція

Перш за все потрібно розрізати кожне крильце на дві частини. Після цього крильця потрібно замаринувати. Якщо ви не хочете гаяти час на приготування маринаду, то можете придбати уже готовий. Наразі на прилавках супермаркетів є безліч різноманітних маринадів на будь-який смак. Найкраще, щоб крильця маринувалися цілу ніч. Тому накрийте миску з крильцями харчовою плівкою та відправте у холодильник.

відео дня

Наступного дня починаємо готувати крильця. Викладаємо замариновані крильця на дощечку. Після цього беремо крохмаль та посипаємо ним крильця. Можна брати як картопляний, так і кукурудзяний крохмаль. Посипати крильця крохмалем потрібно з обох сторін. Найкраще це робити через ситечко. Крохмаль можна не шкодувати, адже саме він зробить скоринку просто фантастичною.

Далі беремо деко та застеляємо його пергаментом. Викладаємо крильця на деко та ставимо його в духовку. Скільки за часом запікати курячі крильця? Випікати крильця потрібно при температурі 200 градусів приблизно 40 хвилин. Зауважимо, що деко з крильцями краще ставити на верхні рівні духовки.

Через 40 хвилин можете діставати крильця з духовки та пригощати ними рідних та друзів. Смачного!

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти