Як зробити свій дім в 10 разів краще за 10 хвилин: лайфхаки

28 квітня 2022, 16:40
Прості лайфхаки додадуть нових фарб в старий інтер'єр.
Просторий інтер'єр
Квіти відмінно прикрашають будь-який простір/ pixabay.com

Щоб швидко оновити свій домашній простір і зробити його ще більш приємним для себе - не потрібно багато часу.

За словами інтер'єрного фотографа з США Ненсі Мітчелл, вона часто може за кілька хвилин поліпшити Місце зйомки і додати в нього стилю і креативу. І для цього не потрібні особливі речі або складні предмети.

читайте такожБудинок буде пахнути затишком: наймодніші шпалери в 2022 році

відео дня

Приберіть що-небудь

Коко Шанель говорила, що перед виходом потрібно одягнутися, подивитися на себе в дзеркало і зняти один аксесуар. Теж саме можна застосувати і до інтер'єрів.

У багатьох інтер'єрах занадто багато речей. Позбавлення від одного або двох предметів створює більш дихаючу, розслаблюючу атмосферу і дає решті речей шанс дійсно сяяти. Це не означає, що вам потрібно позбавлятися від речей — які ви любите, - переносити їх в іншу кімнату або складати на зберігання.

Нехай ваші меблі дихають

Ще один трюк, який фотограф часто використовує, - це брати предмети меблів і переміщати їх трохи далі один від одного. Спробуйте це! Навіть кілька сантиметрів можуть мати велике значення. Якщо у вас є місце, дайте вашим меблям трохи більше місця для "дихання", це може зробити ваш простір більш легким і повітряним.

Ще один трюк? Відсуньте меблі всього на кілька сантиметрів від стіни.

Додайте квіти

Якщо ви придивитеся, то помітите те, що об'єднує багато з найкрасивіших фотосесій: свіжозрізані квіти. Дотик до природи додає кімнаті жвавості і текстури і може допомогти пом'якшити лінії сучасного простору. Мати постійно свіжі квіти може бути трохи дорогувато, але ви можете домогтися того ж ефекту з кімнатною рослиною, яке є одноразовою покупкою.

1651153351-3130.jpg
Фото Pinterest by Elizaveta

Немає прямих ліній

Один із способів зробити простір більш цікавим-взяти один об'єкт і трохи хаотично розмістити його. Ви можете спробувати це з предметами меблів, такими як акцентні стільці або пуфики — немає правила, згідно з яким все повинно розташовуватися по чітких лініях. Дивлячись на свій будинок як стиліст, ви можете розкрити потенціал, який завжди був у ньому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти