Як змусити його думати про мене: 7 психологічних трюків

23 червня 2023, 18:49
5219
Можна досить легко змусити чоловіка думати про вас кожен день. Є лайфхаки.
Пара_відносини
Головне завдання - бути трішки хитрішою за чоловіка / УНІАН

Якщо вам хтось подобається і ви хочете, щоб він відповів вам взаємністю, спробуйте ці 7 психологічних прийомів, які змусять його думати про вас і навіть полюбити вас, якщо ви все зробите правильно.

Вони тонкі, легкі і стильні!

Час писати

Ви здивуєтеся, наскільки це правда! Що можна запитати у хлопця, щоб він думав про тебе? Що завгодно. Головне, робити це регулярно. Напишіть чоловікові, який вас цікавитью, два рази поспіль і побачите увагу. Тож якщо ви напишете йому сьогодні о 19:00, напишіть йому і завтра о 19:00. Це змусить його мозок думати про вас, і він сам напише вам на третій день.

відео дня

Дайте йому говорити про себе

Які слова потрібно говорити чоловікові, щоб він закохався? Ніякі. Дайте поговорити йому. Більшість чоловіків люблять говорити про себе, і найкращий спосіб впоратися з ними — дозволити їм це зробити! Дайте йому вимовити свій міні-монолог і заохочуйте його говорити, оскільки це багато розповість про нього.

Сміятися

Якими б поганими не були його жарти, смійтеся з них! Чоловіки дуже тендітно ставляться до того, що їм не вдається розсмішити жінку, яка їх цікавить. Похихкайте наступного разу, коли він розповість жарт.

Торкайтеся

Як зробити, щоб чоловіка тягнуло до тебе? Торкайтеся його. Під час розмови з ним злегка торкніться його руки або плеча, але ненадовго. Від цього ви більше сподобаєтеся чоловікам. Звучить дивно, але людський дотик може змінити гру.

Покажіть, що вам байдуже

Всі хлопці хочуть бути з дівчиною, з якою він відчуває себе особливим і бажаним. Щоразу, коли він робить щось хороше для вас, дайте йому знати, що ви вдячні. Скажіть це тут і зараз, замість того, щоб чекати, поки момент закінчиться.

Погляд

Чоловіки люблять очі, і м'який погляд, зустріч поглядом, утримування погляду мають велике значення. Якщо ви можете довго тримати його погляд, це показує силу характеру іншої людини. Це показує чоловікові, що ти впевнена в собі жінка, і чоловікам це подобається.

Мова тіла

Як змусити чоловіка божеволіти від вас? Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік відповів взаємністю на ваші почуття, наслідуйте його мову тіла. Якщо він спирається на стіну, зробіть те ж саме, але дуже тонко. Людей в основному приваблюють люди, які відповідають їхнім манерам і виразам. Отже, приймайте фізичні сигнали.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти