Як приховати лайки під своїми або чужими фотографіями в Instagram

27 травня 2021, 13:15
Протягом найближчих тижнів аналогічна можливість з'явиться і в Facebook.
Instagram
В Instagram з'явилася функція приховування лайків / УНІАН

Більш ніж через два роки після початку перших тестів Instaram прийняв рішення впровадити функцію приховування лайків під постами для всіх користувачів. Опція не обов'язкова і включається в налаштуваннях.

Дозволяється приховати показ лайків як під своїми публікаціями, так і під фотографіями інших людей. Це дозволить знизити соціальний тиск, який відчувала частина аудиторії Instagram, – розповіли розробники.

Як приховати лайки в Instagram

  • Для активації функції потрібно вибрати відповідний пункт в налаштуваннях програми або натиснути на іконку з трьома точками в правому верхньому куті над своїм або чужим постом, а потім вибрати пункт "Приховати лічильник лайків".
  • Якщо такого у вас ще немає, то дочекайтеся оновлення – воно поширюється поступово.
  • Користувачі, які вирішать прибрати лайки, як і раніше зможуть бачити в статистиці, хто взаємодіяв з їх постами. Протягом найближчих тижнів можливість приховування лайків з'явиться і в Facebook.
Як приховати лайки під своїми або чужими фотографіями в Instagram

Instagram і Facebook почали глобальне тестування приховування лайків у квітні 2021 року. За результатами тестування представники сервісу отримали суперечливі відгуки – хтось без лайків став відчувати менше соціального тиску, а комусь захотілося їх повернути, тому на цей раз вирішили дати вибір.

відео дня

Instagram також протестував інші варіанти, які могли б зменшити тиск на користувачів – наприклад, приховування кількості фоловерів. Це призвело до негативного ефекту, оскільки нові користувачі соцмережі дивляться чужих фоловерів, аби налаштувати свою стрічку, пише Bloomberg.

Нагадаємо, що раніше цього року українським Instagram Instagram стала доступна функція Instagram Shopping, яка дозволить вибирати товари прямо через публікації в соціальній мережі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти