Як приховати випираючий живіт влітку: 4 лайфхаки стилістів створять диво

26 липня 2022, 03:35
Ці прості поради допоможуть вам за допомогою одягу приховати недоліки і виглядати чудово.
1658792919-2155.jpg
Що надіти, щоб приховати випираючий живіт / ua.depositphotos.com

Більшість дівчат, напевно, хоча б раз в житті були незадоволені своїм відображенням у дзеркалі. Адже не просто так з'явилися навіть жарти про те, що худенька дівчина бачить себе в дзеркалі повненькою і некрасивою.

Але що робити тим, хто дійсно має зайву вагу? Чи потрібно сидіти на жорстких дієтах і пітніти годинами в залі, щоб на людях виглядати гарно?

Відповідь проста - ні. Жінка може виглядати відмінно навіть із зайвою вагою, головне навчитися правильно розставляти акценти і не натягувати на себе "бабусині" речі.

У гардеробі сучасної дівчинки, дівчини, жінки або бабусі повинні бути стильні речі, які будуть підкреслювати красу і приховувати всі недоліки.

Насправді дуже просто вибрати наряд, який буде приховувати, наприклад, випираючий животик. Для цього не потрібно міряти все, що є в наявності в магазині. Досить просто запам'ятати кілька правил, які допоможуть підібрати речі швидко і потрапити "в точку". До речі, ці лайфхак підійдуть не тільки дівчатам із зайвою вагою, але і вагітним, які не сильно горять бажанням хвалитися цим на весь світ.

Обтягуючі сукні все зіпсують

Обтягуючі плаття часто ідеально виглядають на фото і на стрункій фігурі. Але дівчатам, які бачать в своєму тілі зайву вагу, такий одяг не підійде. Такий фасон тільки підкреслить всі недоліки і, швидше за все, в ньому ви будете відчувати себе не дуже комфортно. Це, до речі, стосується і спідниць. Краще вибрати вільні фасони.

Але ж в світі існує не тільки такий фасон, так що не варто засмучуватися завчасно і ховати себе за балахоном.

Відмінно приховає животик плаття прямого силуету або трапецієподібного. Такі фасони роблять фігуру більш зібраною. Але ні в якому разі не потрібно вибирати плаття, яке прилягає під грудьми. Такий фасон не тільки підкреслить зону декольте але і зробить величезний акцент на животику.

сукня-трапеція
Сукня-трапеція приховає зайві кілограми / issaplus

Хорошим варіантом також стануть сукні А-силуету або сукні в стилі ампір. От саме ці фасони і груди підкреслять, і животик сховають. Таку ж магію створить сукня з запахом.

До речі, не варто боятися і плаття-сорочки. Ґудзики, які створюють прямі вертикальні лінії, відмінно витягають силует.

Забудемо про штани з низькою посадкою

Багато хто, звичайно, пам'ятає жінок, які навідріз відмовляються носити штани, думаючи, що в вільних спідницях в підлогу вони виглядають краще. Але ж зайва вага це не вирок і не привід відмовлятися від різних речей в гардеробі.

Жінкам з животиком дійсно краще забути про брюки і джинси з низькою посадкою, адже такі штани тільки підкреслять недолік. Можна використовувати штани з середньою посадкою, однак, якщо є така можливість, то краще придбати із завищеною.

Брюки і джинси саме із завищеною посадкою - краще рішення для жінок, які бажають приховати животик. Їх можна поєднувати з футболками, блузами, сорочками ... та з чим завгодно. Такий фасон відмінно приховає все зайве і не потрібно буде боятися, що з штанів "випаде" живіт.

джинси з високою посадкою
Штани із завищеною посадкою підійдуть для жінок з животиком / ua.depositphotos.com

Звертайте також увагу на тканину, вона повинні бути щільною. Хвилясті і тканини, що тягнуться, тільки підкреслять недоліки. Але занадто щільним матеріал не повинен бути, адже він тільки додасть зайвий обсяг.

Подовжений жакет або жилет зробить вас стрункішою

Якщо раніше модно було надягати мінімум речей, мало не показуючи все своє тіло світу, то зараз все сильно змінилося. У моді залишається багатошаровість. Це не означає, що потрібно начепити на себе всього і побільше.

Зверху на плаття або штани з футболкою/сорочкою/блузою можна надіти жакет або жилет. Краще використовувати подовжену річ. Такі жакети або жилети створять візуальні вертикальні лінії, які "витягнуть" силует і зроблять фігуру стрункішою.

Не варто думати, що такі речі підходять тільки для ділового костюма, адже вони відмінно поєднуються, як сукнями, так і з джинсами. Головне все правильно підібрати.

Важливо: стрункість силуету додасть надітий жакет або жилет нарозхрист.

1658793034-8141.jpg
Жакет оверсайз доповнить образ / ua.depositphotos.com

Якими повинні бути футболки, туніки і сорочки

Як ви вже зрозуміли, якщо у нас заборона на все обтягуюче, то і верхня частина образу також повинна бути більш вільною.

Щоб не повторюватися, поговоримо краще про матеріали і забарвленням. Як би ви не любили блискучі тканини, краще від них відмовитися. Такі матеріали тільки додають непотрібний обсяг, а від цього ви навряд-чи будете в захваті.

Також не варто себе ховати за чорним і сірим кольорами. Звичайно, не просто так вважається, що чорний колір робить більш струнким. Це не міф, він дійсно робить силует більш зібраним. Але ви ж не в довічній жалобі, щоб кожен день себе за ним ховати. Носити можна навіть найяскравіші кольори.

читайте такожЦе вже не модно: Жіночий одяг, з яким прощаємося в 2022 році

Тут навіть справа не в самому кольорі, а в малюнку. Якщо ви не хочете однотонну річ, то краще віддати перевагу вертикальним або діагональним смугам, а також геометричним малюнкам середнього розміру. А ось яскраві квіткові мотиви або великі патерни краще не використовувати.

І наостанок, не забувайте про аксесуари. Масивне намисто або подовжені сережки змістять акцент в верхню частину тулуба. Але важливою частиною образу залишається сумка. Її можна повісити на плече, на руку, просто нести в руках ... та де завгодно, головне, щоб вона не перебувала в районі живота.

Раніше Главрдед розповідав про те, який одяг може зробити вас старше і як не допустити помилок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти