Як створити ідеальну спальню: ідеї стильного дизайну

24 травня 2022, 13:18
Деякі ідеї прості, але в той же час дуже функціональні.
Як створити ідеальну спальню: ідеї стильного дизайну
Спальня і тренди 2022 року / Pinterest by Bored Panda

Американський" ветеран " дизайну з Сан-Франциско Емілі Манро розповіла якою має бути ідеальна спальня. За її словами, найголовніше полягає в тому, щоб думати про простір як про зону відпочинку.

"Наше життя так розплановане і динамічне. Ми завжди на зв'язку - будь то технології або наше робоче життя", - говорить Манро. "Спальня-це останнє таємне місце притулку та миру в домі"" Тому вона наводить як приклад кілька прийомів, як зробити свою спальню ідеальною.

1. План дій

"Завжди починайте з функціональності", говорить Манро. У спальнях це означає, що потрібно зайнятися найбільшим елементом в кімнаті: матрацом. При покупці матраца необхідно враховувати безліч факторів, від розміру до жорсткості і його складу, наприклад, піни з ефектом пам'яті або витків пружин.

відео дня

Заглибтеся в свої переваги і зробіть матрац першою покупкою в дизайні кімнати. Висота матраца, з пружинним блоком або без нього, сильно різниться і впливає на те, яке узголів'я можна купити. Після того, як матрац обраний, інша частина вибору кімнати може виходити з нього.

Як створити ідеальну спальню: ідеї стильного дизайну
Pinterest by Studio McGee

2. Визначте настрій і естетику

"Спальня, як правило, місце відпочинку та притулку, Тихе місце в будинку", - говорить Манро. "Але те, що означає "тихий", може бути різним для різних людей". Для деяких притулок може складатися тільки з м'яких нейтральних або темних стін, в той час як інші захочуть, щоб їх оточували яскраві кольори і візерунки.

Можливо, ви не зможете заснути, якщо в кімнаті не буде ніяких дрібничок, або ви захочете відтворити вид готелю з улюбленого місця відпочинку. Подумайте, які кольори і оточення допомагають вам розслабитися і як це можна втілити в дизайні інтер'єру.

3. Створіть баланс

Фокус кімнати за замовчуванням, як правило, є узголів'ям ліжка, але Манро каже, що це не завжди так. "Ви можете захотіти мати неймовірно великий узголів'я з візерунком, тоді все інше в кімнаті повинно бути дійсно нейтральним", говорить вона.

Або ви можете вибрати нейтральну текстуру для узголів'я, а потім додати яскраву постільну білизну. Мета полягає в тому, щоб всі предмети в кімнаті відповідали балансу між функціональністю, кольором, масштабом, візерунком і текстурою.

Як створити ідеальну спальню: ідеї стильного дизайну
Фото Pinterest by Start at Home Decor

4. Слідкуйте за відстанню

Ідеальний зазор навколо ліжка становить не менше 80 см, щоб забезпечити господарям зручний прохід для доступу до обох сторін. З цією метою тумбочки шириною 80 см по обидві сторони від ліжка забезпечують достатньо місця і для проходу, і для зберігання речей.

5. Виберіть відповідне освітлення

Через те, що ліжко займає так багато місця, світильники в спальні стають дизайнерської вивертом, що дозволяє відвернути погляд від горизонтальної площини і додати елемент декору.

"Освітлення може бути чудовою функцією", говорить Манро. Для функціональності Манро вважає за краще встановлювати центральну підвісну люстру в кожній спальні, щоб полегшити освітлення простору при вході.

При виборі приліжкових світильників важливим фактором є правильний вибір розміру. "Приліжкова лампа повинна бути не менше 75 см у висоту, щоб вона розташовувалася поруч з узголів'ям", - говорить Манро.

При підвішуванні бра джерело світла повинен знаходитися приблизно в 5-60 см від верхньої частини тумбочки, запобігаючи незручне рух руки від подушки.

6. Покладіть килимок під ноги

Ходити босоніж в спальні неминуче, тому " килимок в спальні робить її затишною і теплою". Можна розстелити один килим, а можна поєднати кілька. Багатошаровість в цьому році-в тренді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти