Як стильно розмістити сімейні фото в будинку: дизайнерські ідеї

10 травня 2022, 22:26
Сімейні фотографії створюють особливу атмосферу будинку.
Як стильно розмістити сімейні фото в будинку: дизайнерські ідеї
Фото Pinterest by digsdigs.com

Що робить будинок домом? Це дрібниці, які натякають на те, що там живе людина. Наприклад, це може бути кавоварка, яка заварює каву щоранку о 7 ранку, або навіть ряд гачків, на які можна повісити собачі повідці.

Це може бути щось особливе для вас і вашого способу життя, але є одна проста річ, яка абсолютно універсальна для кожного будинку, і дизайнери вважають, що це найпростіший спосіб додати нотку домашнього затишку в ваш простір. І це сімейні фотографії.

читайте такожЯк зробити так, щоб ванна виглядала дорого: прості лайфхаки

відео дня

Цілком логічно, що більшість з нас хочуть вставляти і розвішувати фотографії людей, яких ми любимо найбільше. Але для цього не потрібно йти на пляж, щоб сфотографуватися з сім'єю в однакових білих сорочках і джинсах. Дизайнери твердо переконані в тому, що щирі веселі сімейні фотографії — найкращий спосіб вдихнути енергію і життя в ваш будинок (і відобразити суть людей, які там живуть), тому сьогодні ми зібрали кілька схвалених дизайнерами технік, щоб найкращим чином оформити їх.

Одне велике фото

Відмінним варіантом буде зробити гігантську мальовничу сімейну фотографію, зроблену в особливий момент часу. Якщо ви робите це зі знімком iPhone, ми просто рекомендуємо зробити його чорно-білим або зробити щось, що може приховати зернистість.

1652210146-3493.jpg
Фото Pinterest by Inge van Eijden

Маленькі моменти

Вибирайте те, що підходить для вашої родини та вашого простору. Просто переконайтеся, що якщо ви збираєтеся робити сімейні фотографії меншого розміру (наприклад, ті, що зображені на вище), ви змінюєте вертикальні рамки, щоб залучити більше візуального інтересу.

Це гарний час, щоб поекспериментувати і пограти з кумедними і кокетливими оправами всіх форм, розмірів і матеріалів!

1652210376-6322.jpg
Фото by Sara Ligorria-Tramp

Однакові сімейні фото

Це чистий і простий варіант, і він виглядає чудово, коли всі фотографії чорно-білі. Якщо ви хочете зробити стіну сімейних фотографій з рамкою однакового розміру, переконайтеся, що ваші фотографії або чорно-білі, або всі кольорові, це зробить стіну більш цілісною.

Ще один супер порада: знімати відео про свою сім'ю або друзів, а потім робити знімки моментів, які вам подобаються найбільше. Це працює неймовірно здорово, якщо у вас є маленькі діти, і здається неможливим зробити знімок. Це зробить вашу місію здійсненною.

Як стильно розмістити сімейні фото в будинку: дизайнерські ідеї
Фото by sara ligorria-tramp

Полароїди і фотоленти

Обидва варіанти безпрограшні.

Полароїди і смужки для фотобудки на 10/10 за шкалою веселощів і відвертості. Вони також є ідеальним твором мистецтва, тому що ніхто ніколи не знає, що з ними робити після того, як ви дістанете їх з камери або фотобудки.

Як стильно розмістити сімейні фото в будинку: дизайнерські ідеї
Фото by Sara Ligorria-Tramp

Просто наклейте їх на стіну, люди! Це безпрограшний варіант для всіх, і ви не пошкодуєте про це.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти