Як прибрати лід з лобового скла автомобіля за 5 хвилин: простий і безпечний спосіб

20 грудня 2022, 18:54оновлено 20 грудня 2022, 19:50
Щоб розморозити лобове скло в машині, не потрібно витрачати дуже багато часу. Одна проста хитрість допоможе прибрати лід зі скла за лічені хвилини.
Лобовое стекло, лед, уборка
Як прибрати лід з лобового скла автомобіля за 5 хвилин/ ua.depositphotos.com, pixabay.com

Власники автомобілів взимку постійно зіштовхуються з проблемою замерзання льоду на лобовому склі. Часто може виникнути дуже неприємна ситуація, коли вранці потрібно їхати на роботу, а авто абсолютно "непроглядне" через товстий шар міцного льоду. І тоді власник машини замість того, щоб спокійно рушати в дорогу, нервово й у поспіху шукає способи, як швидко розморозити лобове скло в авто.

Використовувати шкребок не завжди безпечно, адже один неправильний рух – і такий інструмент може залишити подряпину на склі.

Особливо небезпечно користуватися шкребком у сильний мороз, адже за таких обставин скло автомобіля стає дуже тендітним і чутливим, і завдати йому шкоди можна навіть не дуже сильним ударом.

відео дня

Проте є спосіб, як позбутися льоду на склі машини, не застосовуючи фізичну силу. Одна проста хитрість дозволить зробити це без особливих зусиль і без ризиків для автомобіля.

Вам знадобиться три інгредієнти:

  • 200 мл спирту,
  • 100 мл оцту,
  • 50 мл води.

Потрібно змішати усі складники і перелити готову суміш у пульверизатор. Далі побризкати розчином лобове скло і зачекати кілька хвилин.

Коли мине декілька хвилин, лід повинен легко відколюватися і відставати від скла великими шматками. Далі його вже буде неважко прибрати вручну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти