Як прибрати неприємний запах від сміттєвого відра: врятує один "кухонний" інгредієнт

20 листопада 2022, 17:13оновлено 21 листопада 2022, 17:09
За допомогою простого способу можна позбутися неприємного запаху від одного з найбільш забруднених місць вдома.
Уборка, квартира, моющие средства
Неприємний запах від сміттєвого відра можна прибрати за допомогою простого лайфхаку/ ua.depositphotos.com

Сміттєве відро є одним із основних джерел неприємного запаху вдома. І як би ми не старалися часто виносити сміття, щоб воно не "застоювалося", від появи неприємних "ароматів" ніхто не застрахований.

Саме тому сміттєве відро, як і будь-яке місце вдома, де можуть збиратися бруд і бактерії, потребує особливої уваги під час прибирання. Адже навіть якщо ви користуєтеся пакетами для сміття, відру також дістанеться своя "порція" бруду і неприємних запахів.

Час від часу відро для сміття потрібно мити. Проте буде недостатньо просто прополоснути його водою – таке миття ніякого особливого ефекту не матиме.

відео дня

Для цієї процедури потрібно використовувати або придбані у магазині миючі засоби, або народні засоби. І другі можуть виявитися не менш ефективними, проте суттєво дешевшими від перших.

Досить ефективним народним засобом є використання порошку гірчиці. Щоб позбутися неприємного запаху від сміттєвого відра, потрібно помити його із додаванням у воду такого порошку. Вода повинна бути трішки теплою, але не гарячою.

Гірчичний порошок не лише допоможе добре очистити відро і прибрати неприємні сторонні запахи, а й ефективно продезінфікує поверхню ємності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти