Як прибрати сліди солі на взутті: 3 найшвидші способи, щоб черевики сяяли

27 грудня 2022, 06:12
Щоб прибрати білий наліт із взуття, який часто з’являється у зимову пору, достатньо скористатися кількома підручними засобами.
Спожки, обувь, ботинки, нашатырный спирт
Як прибрати сліди солі на взутті/ Instagram, dom-v-sadu

У зимовий період нас постійно переслідує проблема білих слідів на взутті – вони з’являються після того, як ми прогуляємося вулицею, через сіль та інші реактиви для боротьби з ожеледдю. Такі сліди дуже помітні неозброєним оком і псують зовнішній вигляд взуття.

Щоб позбутися білих слідів на взутті, можна скористатися простими підручними засобами – і про проблему можна буде забути.

Найпростіший спосіб позбутися проблеми – очистити поверхню взуття вологою ганчіркою або губкою. Протерти потрібно увесь виріб, а не лише білі сліди, адже на усій поверхні взуття є пил і бруд.

відео дня

Далі всередину взуття краще покласти зіжмаканий папір, щоб уникнути деформації під час висихання.

Але часто після такої процедури білі сліди зникають не повністю. У такому разі можна застосовувати один із наступних народних засобів.

Оцет

Можна власноруч приготувати простий засіб для очищення взуття. Потрібно змішати 1 чайну ложку води і 3 чайні ложки оцту. Розчином змочити губку або чисту ганчірку і протерти забруднені місця на взутті. Далі залишити виріб на 30 хвилин і потім змастити кремом.

Нашатирний спирт

Такий спосіб допоможе позбутися загрубілих або більш давніх забруднень. Потрібно розчинити дві краплі нашатирного спирту у чайній ложці молока, добре перемішати. Далі нанести розчин на поверхню взуття за допомогою ватного диска. Засіб розчинить забруднення і допоможе легше від них позбутися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти