Як прибрати запах готування в квартирі: 3 способи моментальної боротьби з ароматом їжі

1 квітня 2023, 18:43
Кожна господиня знає, як іноді складно боротися з запахом їжі в квартирі, який поширюється після того, як готується їжа.
Як прибрати запах готування в квартирі
Як прибрати запах готування в квартирі / колаж фото pexels.com

До того ж, аромат може залишитися не тільки в квартирі, але і на одязі. Однак з цією проблемою можна впоратися, якщо знати кілька простих способів. Про них ми розповімо далі.

Як позбутися від запаху смаженого в квартирі - 1 спосіб

Приготування їжі, а особливо обсмажування - поширює по квартирі досить різкий запах. Сам по собі він не огидний, проте неприємний, коли залишається в квартирі.

Побороти запах можна досить просто. Для цього перед сном достатньо залишити на поверхні миску з содою або меленою кавою. Ці речовини добре вбирають сторонні запахи і вже на ранок від них не залишиться і сліду.

відео дня

Як прибрати запах готування в квартирі - 2 спосіб

У тому випадку, якщо з запахом їжі необхідно розпрощатися в короткі терміни - є ще один варіант. Він також досить простий.

Прибрати аромат приготовленої їжі з дому можна за допомогою води і оцту. Для цього необхідно налити воду в ємність, яку можна ставити на вогонь і розчинити в ній ложку оцту. Потім цю суміш необхідно довести до кипіння. Плюс такого способу в тому, що оцет здатний впоратися навіть з запахом горілої їжі.

Як позбутися від запаху їжі на одязі - 3 спосіб

Звичайно, при поширенні запаху по квартирі, речі не залишаються осторонь і теж приймають на себе запах їжі. Однак і з цим можна впоратися.

Сода - одна з найкращих речовин в боротьбі зі сторонніми запахами. Саме вона і допоможе нам розібратися з ароматом їжі на одязі.

Для того, щоб позбутися від неприємного запаху, необхідно повністю покрити річ тонким шаром порошку соди і залишити на кілька годин. Після цього річ потрібно гарненько струсити.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти