Як прибрати затхлий запах з одягу, шафи і квартири: безпрограшні засоби

31 липня 2023, 11:02
2953
Усунути затхлий запах не так складно, як може здатися, коли знаєш деякі хитрощі.
Як прибрати затхлий запах
Як прибрати затхлий запах / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Неприємні затхлі запахи можуть створювати дискомфорт і зіпсувати настрій, але не варто впадати у відчай! Існує кілька простих і ефективних способів, як прибрати затхлий запах з одягу, квартири і шафи.

Як прибрати затхлий запах з одягу?

Пропарювання: Наповніть велику ємність теплою водою і додайте 1/4 склянки яблучного оцту. Підвісьте одяг над ємністю так, щоб вона не торкалася води, і закрийте все рушником, щоб пар просочив тканину. Залиште на кілька годин, потім вивітріть одяг на свіжому повітрі.

Сода: Наповніть пакетик соди або просто миску з содою і помістіть їх разом з одягом в пакет або шафу. Сода допоможе поглинути запах і освіжити тканину. Через кілька днів перевірте результат.

відео дня

Як прибрати затхлий запах в квартирі?

Професійне прибирання: Часом причина неприємного запаху може ховатися в важкодоступних місцях. Зверніться до професіоналів, щоб здійснити генеральне прибирання.

Повітроочисник: Використовуйте очищувач повітря або зволожувач повітря з функцією очищення повітря. Ці прилади допоможуть усунути неприємні запахи і поліпшити якість повітря в приміщенні.

Як прибрати затхлий запах в шафі?

Ароматизовані саше: Використовуйте ароматизовані пакетики або сухі ароматичні трави, такі як лаванда, м'ята або розмарин. Покладіть їх у шафу з одягом, щоб надати тканині свіжий аромат.

Відкриті мішечки з кавою: Наповніть маленькі мішечки кави і розподіліть їх по шафі. Кавові зерна допоможуть поглинути запах і створити приємний аромат.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти