Як зміцнити волосся в домашніх умовах: 4 кращих маски, які реально діють

19 листопада 2022, 17:03
Якісні маски для волосся можна купити не тільки в магазинах. Їх можна зробити самостійно навіть з продуктів, які знайдуться в кожному будинку.
Волос
Маски для волосся в домашніх умовах / ua.depositphotos.com

Шикарне волосся - це те, від чого не відмовилася б будь-яка жінка. Міцні, густі і шовковисті пасма можуть привернути увагу не тільки інших красунь, а й представників сильної статі.

Однак далеко не всі володіють таким шикарним волоссям. Є люди, яким пощастило від природи, а є ті, яким потрібно перепробувати безліч засобів, щоб нарешті побачити блискуче і міцне волосся.

Звичайно, якщо доглядати за пасмами в салоні, то це все буде коштувати дуже дорого. Але виявляється, можна обійтися і без професійних дорогих процедур і зміцнити волосся в домашніх умовах. На такі зміцнюючі маски доведеться витратити дуже мало грошей.

Маска з перцем

Щоб приготувати таку зміцнюючу маску, вам знадобиться 1-2 стручки перцю чилі і 0,5 л горілки.

У горілку необхідно додати стручки перцю і дати настоятися протягом 2 тижнів. Після цього засіб можна використовувати. По всій області росту волосся необхідно робити компреси ватним диском (ватою або тканиною), змоченим в засобі. Таку процедуру можна повторювати раз в день.

Такі процедури можуть прискорити зростання і зробити пасма набагато міцнішими. Результат очікується вже через кілька місяців.

волос
Маски для волосся в домашніх умовах / ua.depositphotos.com

Маска з відвару трав

Вам знадобитися кропива, ромашка, любисток та інші трави. Їх необхідно залити окропом і дати настоятися. Такий відвар можна застосовувати вже після того, коли він охолоне і стане кімнатної температури. Попередньо його варто процідити.

Цим відваром потрібно проціджувати волосся після того, як вони вже будуть чисті після миття шампунем. Цей засіб можна використовувати замість маски для волосся.

Маска з чорним хлібом, яйцем і цибулею

Для приготування цієї маски вам знадобитися не сам лук, а саме лушпиння від нього. Також потрібен 1 яєчний білок і 100 г м'якоті хліба. Лушпиння цибулі потрібно відварити у воді, додати розмочені шматочки хліба і змішати це все з яєчним білком.

Отриману маску потрібно наносити на шкіру голови на 30 хвилин. На голову можна надіти пакет і замотати її рушником, щоб там збереглося тепло. Після цього все потрібно гарненько змити. Вважається, що в чорному хлібі є багато корисних вітамінів, необхідних для росту волосся.

Маска з петрушкою

Одним з кращих засобів для зміцнення коренів волосся є маска з петрушки. Щоб її приготувати, необхідно нарізати пучок петрушки, додати 50 г води і все гарненько перебити, щоб вийшла однорідна кашка. Для цього можна використовувати блендер. Готову маску потрібно нанести на корені волосся і тримати близько години. Після цього все потрібно добре змити.

Раніше Главред розповідав про те, як зафарбувати сивину будинку без магазинної фарби для волосся.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти