Як усунути засмічення у ванній за 1 хвилину: найпростіший фокус, з яким впорається кожен

12 травня 2023, 18:07
Главред розповідає, як легко та просто прочистити злив у ванній від волосся, витративши на це мінімум часу.
Як усунути засмічення у ванній за 1 хвилину: найпростіший фокус, з яким впорається кожен
Як усунути засмічення у ванній підручними засобами? / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Мабуть, кожен з нас хоч раз стикався з дуже неприємною проблемою – не стікає вода у ванній. Найчастіше проблема полягає в тому, що зливний отвір забився великою кількістю волосся або шерстю домашніх улюбленців. Коли волосся та шерсть скупчуються, то вони утворюють грудку, яка не дозволяє воді нормально проходити. До того ж, через забитий зливний отвір з часом у ванній кімнаті з'являєтеся неприємний запах, від якого важко позбутися. Главред розповідає, як прочистити засмічення у ванній в домашніх умовах.

Якщо ви не знаєте, що робити якщо вода у ванні не йде, то цей чудовий трюк вам стане у нагоді. Ви будете здивовані, наскільки швидко можна прибрати сильне засмічення у ванній. Більше не потрібно буде викликати сантехніка, адже з такою проблемою можна легко впоратися власноруч.

Чим можна пробити сильне засмічення? Щоб прочистити злив у ванній від волосся вам знадобиться лише шматок гнучкого багатожильного дроту. Якщо раптом вдома не знайшлося шматочка дроту, то можете придбати його у будь-якому будівельному магазині. Неймовірно, але звичайний дріт вирішить проблему із засміченням ванної всього за одну хвилину!

відео дня

Отож, беремо багатожильний дріт довжиною 20-25 сантиметрів та зачищаємо одну сторону, знімаючи таким чином ізоляцію. Якщо у вас немає бокорізів для зачищення дроту, то це можна з легкістю зробити за допомогою кухонного ножа.

Після того як ви зачистили провід, жилки потрібно загнути пальцями так, щоб вони були схожі на йоржик. Тепер ваш пристрій готовий до очищення зливного отвору у ванній.

Далі опускаємо дріт в сифон і починаємо його прокручувати. Під час прокручування усе волосся та шерсть, які застрягли у зливному отворі, будуть накручуватися на дріт. Таким чином ви з легкістю очистите свою ванну від забруднення.

Тепер ви знаєте, як прочистити злив у ванній від волосся, витративши на це дуже мало часу. В залежності від ступеня забрудненості зливного отвору вам знадобиться на очищення від однієї до п'яти хвилин.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти