Як дізнатися яка енергетика в квартирі: небезпечні ознаки поганої енергії

13 березня 2023, 17:54
Погана енергетика в будинку відчувається практично завжди і має масу різних причин. Однак впоратися з цією проблемою можна самостійно.
Як дізнатися яка енергетика в квартирі
Як дізнатися яка енергетика в квартирі / колаж фото pexels.com

Для того, щоб перевірити енергетику у вашому будинку і по потребі очистити її - багато зусиль не знадобиться. Як захистити квартиру - читайте далі.

Як дізнатися яка енергетика в квартирі - спостерігаємо

Для того, щоб зрозуміти, яка енергетика в будинку - достатньо поспостерігати за деякими ознаками. Про те, що будинок накопичив "негативу" можна задуматися, якщо в приміщенні почали з'являтися комахи і часто губитися речі. Також в будинку з поганою енергією практично не виживають живі квіти і погано себе почувають люди. Крім іншого, помітити несприятливу енергетику можна по постійним поламкам техніки і безперервним поганим снам.

У разі, якщо у вас є тварини - їх занепокоєння також може свідчити про присутність в будинку неприємних енергій.

Як очистити будинок від негативу і поставити захист - найдієвіші способи

Найперший і найпростіший спосіб позбавлення від поганої енергетики - генеральне прибирання і викид мотлоху. Речі найбільше накопичують енергії, і якщо будинок наповнений мотлохом - енергетичне поле забруднюється. Почніть з позбавлення від мотлоху, а закінчить генеральним прибиранням в усіх куточках.

Також доступним спосіб захисту і очищення простору є морська сіль. Тарілочки з нею можна розставити на відкритих просторах, а особливо там, де збирається і спить ваша сім'я. Сіль в тарілках необхідно міняти кожні два місяці.

Ще один робочий спосіб очищення - пахощі. Візьміть за звичку іноді користуватися димом від пахощів, щоб приємний запах заглушав погану енергетику і не дозволяв їй накопичуватися.

Як очистити квартиру від негативу церковної свічкою - для віруючих в Бога

Церковні свічки несуть в собі різну силу і використовувати їх можна навіть для захисту свого будинку. Зробити це досить просто.

Для того, щоб приступити до очищення будинку свічками, потрібно спочатку обробити всі кути святою водою. Після цього запалити свічку і вийти з квартири. Палаючої свічкою необхідно перехрестити вхідні двері зовні і зсередини. Потім варто виконати аналогічну процедуру з усіма стінами і кутами квартири, приділяючи особливий час місцю, де сплять дорослі й діти.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти