Як дізнатися, хто твій янгол-охоронець: ім'я, вік, стать і характер небесного захисника

17 жовтня 2022, 18:56
Ангел-хранитель - вічний і незримий супутник кожної людини. Хто ж він, та якою особистістю володіє? Пдказки можна знайти і в релігії, і в нумерології.
Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець
Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець / pixabay.com

У православному християнстві вважається, що ангел-хранитель дається людині при народженні. Він охороняє свого підопічного від нещасть і наставляє на шлях істинний. Також після хрещення християнин отримує святого покровителя - раніше реально існуючу особистість, канонізовану за свої чесноти. Цей святий повинен служити людині зразком для наслідування протягом усього його життя.

Це природно, що людина хоче дізнатися, в чиїх руках знаходиться його життя і безпека, чиєму прикладу він слідує і настановам прислухається. У цьому можуть допомогти і православні святці, і секрети нумерології.

Кожен небесний захисник має свою особливу силу, покликану допомогти його підопічному знайти спокій та умиротворення. Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець, кому він дається і в чому його сила, розповість Главред.

відео дня

Янгол-охоронець за датою народження та іменем

Небесні захисники, як помічники Бога в його місії опікати і оберігати дітей своїх на землі, імен не мають. Згідно зі Святим Писанням, вони є безстатевими, безтілесними сутностями, які безвідривно слідують за своїм підопічним.

Проте, ангела-хранителя і святого покровителя нерідко ототожнювали, адже дітей хрестили при народженні, а ім'ям їх нарікав священик. Таким чином всі троє, і дитина і його заступники, вважалися тесками.

Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець
Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець, по імені / pixabay.com

Зараз цей звичай дещо застарів, і ім'я дитина отримує перш ніж проходить обряд хрещення. Ім'я при хрещенні йому вибирає священик або батьки, керуючись церковним календарем. Зазвичай в святцях знаходять ім'я, більш схоже на ім'я людини в мирі. Наприклад, Аліну будуть хрестити Галиною, Дениса – Діонісієм, і т.д.Також приймається варіант, коли людина в хрещенні приймає ім'я того святого, пам'ять якого шанують в день його народження. Наприклад, народжена 8 вересня дівчинка на ім'я Мілана може в хрещенні взяти ім'я Наталія, на честь християнської мучениці святої Наталії Нікомідійскої.

Таким чином людина за життя може мати цілих двох хранителів – один з них пов'язаний з ним нерозривно, безмовний і безіменний, що слідує за ним по п'ятах; інший – реальний приклад чеснот, святий, чиї діяння повинні надихати і направляти.

Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець
Ангел-хранитель за датою народження - як визначити / pixabay.com

Характер, стать і вік янгола-охоронця по нумерології

І якщо ім'я ангельського захисника залишається загадкою, то нумерологи переконані, що можуть прорахувати його дані, на зразок віку, статі і характеру ангела-хранителя.

Вік ангела-хранителя визначити вкрай просто: до дня вашого народження додайте число 4. Якщо ви народилися 5 числа, то вашому ангелу-хранителю всього 9 років, якщо 15-го – дев'ятнадцять. Зовнішній вигляд вашого захисника буде відповідати його віку, який, до речі, не змінюється протягом вашого життя.

Стать хранителя визначається по "янгольскому числу" - суммі додавання всіх чисел вашої дати народження, доведеної до простого, однозначного числа. Наприклад:

Дата народження - 17.09.1968

1+7+9+1+9+6+8 = 4+1 = 5. Число вашого ангела-хранителя - 5. Парні числа означають захисників чоловічої статі, непарні – жіночої.

Характер ангела-хранителя також визначається "янгольским числом":

  • 1 - святі ангели. Вважаються найнадійнішими, адже їм дістаються самі енергетично слабкі підопічні. Їх, як правило, не потрібно просити про допомогу, вони приходять на виручку самі.
  • 2 - янголи світла. Ніколи не покидають своїх людей. Їх появу на світ вони вітають поцілунком, який залишає на шкірі людини родимки і веснянки. Про свою близькість повідомляють крізь сни та дзеркала.
Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець
Скільки янголів-охоронців за датою народження / pixabay.com
  • 3 - ангели повітря. Можуть бути вітряними, як і свої підопічні. Тому людині з таким ангелом-хранителем потрібно постійно підтримувати з ним зв'язок, інакше чекай біди.
  • 4 - янголи мудрості. Своїх людей вони обдаровують неабияким розумом і розсудливістю, допомагають реалізувати себе в навчанні і кар'єрі. Людині з таким захисником, як правило, відкривається в світі набагато більше, ніж всім іншим.
  • 5 - ангели металу. Особливе єднання зі своїми підопічними відчувають, коли ті плачуть: сльози - їх провідник у світ людей. Ці захисники несуть хоробрість і довголіття.
  • 6 - ангели веселки. Супроводжують творчих людей, яким дарують натхнення і оригінальне мислення. Свою силу проявляють, коли підопічні падають духом або займаються мистецтвом.
Як дізнатися, хто твій ангел-охоронець
Як виглядає ангел-охоронець / pixabay.com
  • 7 - ангели енергії. Приходять до своїх людей у снах, попереджаючи їх про небезпеку. Дуже горді і ранимі, тому до цих захисників потрібно звертатися із захопленням і повагою.
  • 8 - янголи сім'ї. Вважається, що ними стають духи померлих рідних та близьких. Такі ангели - найвірніші та міцнішають, коли шанують пам'ять про них.
  • 9 - ангели тепла. Являються своїм підопічним в образі тварин або померлих родичів і друзів. Головним своїм завданням вважають збереження душевної рівноваги і гармонії людини.

Існує ще одна група ангелів-хранителів з "ангельським числом" - 0. Його отримують, використовуючи інший спосіб визначення числа покровителя - по другому числу дня народження. Якщо ви народилися 24 числа, то число вашого хранителя – 4, Якщо 10, 20 або 30 – 0.

Це число означає ангела вогню - найсильнішого захисника тих, хто поцілований від народження самою вдачею. З таким хранителем потрібно вміти налагодити зв'язок, але як тільки це станеться, людина стає практично незламною у всіх сферах життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти