Як дізнатися свою долю по числу імені - персональний код і його трактування

9 серпня 2023, 18:14
Ім'я, дане при народженні, багато що вирішує в долі людини. Хороша новина: число імені - не вирок, а спосіб зробити своє життя кращим.
Що значить ваше ім'я в нумерології
Що значить ваше ім'я в нумерології / колаж: Главред, фото: pexels.com

Цифра імені в нумерології означає не тільки характер, але і може вплинути на долю людини. Втім, це - не незворотний процес, адже людина, отримуючи ім'я при народженні, за своє життя проходить безліч трансформацій.

Главред розповість, як розібрати ім'я по нумерології, та навчитися правильно трактувати своє прийдешнє.

Число імені за допомогою нумерології витягується шляхом нескладних обчислень: випишіть своє повне ім'я на листочок, і відзначте кожну букву відповідною їй цифрою. Наприклад, ім'я Ольга.

відео дня
  • 1 - А, И, С, Ї
  • 2 - Б, Й, Т, І
  • 3 - В, К, У, Ь
  • 4 - Г, Л, Ф, Є
  • 5 - Д, М, Х, Ю
  • 6 - Е, Н, Ц, Я
  • 7 - О, Ч
  • 8 - Ж, П, Ш
  • 9 - З, Р, Щ.

О-7, Л - 4, Ь - 3, Г - 4, А - 1. Виходить такий цифровий код: 74341. Тепер всі цифри в ньому підсумовуються до утворення простого числа.

7+4+3+4+1 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1. Імені Ольга відповідає число 1.

Кожне число імені має своє значення і трактування. Якщо доля, уготована людині згідно нумерології, її не влаштовує, він може обрати іншу форму свого імені, та використовувати її в повсякденному і діловому житті, в якості нікнейму, творчого псевдоніму та ін.

Наприклад, скорочене ім'я "Оля" (7+4+6 = 17 = 1+7 = 8), згідно з нумерологічною формулою, відповідає числу 8, яке має зовсім інше трактування.

дівчина, жінка
Що значить ваше ім'я в нумерології / pexels.com

Також розраховувати число імені можна, використовуючи повне ім'я з прізвищем (в дівоцтві і по чоловікові) і по батькові, і форму імені, якою людину називають найчастіше. Тут нумерологія надає людині рідкісний шанс, знаючи число свого імені, вплинути на свою долю.

Що значить ваше ім'я в нумерології?

"Одиниці" - природжені лідери, які не терплять заперечень, і пруть, як танк, до наміченої мети. Вони легко приймають рішення в кризових ситуаціях, вважаючи за краще довго не роздумувати. Разом з тим вони високо цінують досвід оточуючих, і дійсно вміють витягувати з нього правильні висновки. Часто егоїстичні і самотні, але це не заважає їм мати безліч друзів і шанувальників, так як до біса чарівні.

дівчина, жінка
Що значить ваше ім'я в нумерології / pexels.com

На противагу "одиницям", емоційні і м'які "двійки" дуже комфортно себе почувають в ролі натхненника. Самі вони по життю дуже пасивні, але заради близьких здатні творити чудеса. Число імені робить з таких людей прекрасних слухачів і ефективних мотиваторів, для яких головне задоволення в житті - споглядати успіх тих, кого вони "виростили" власними руками і, до слова, вельми гострим розумом.

Життєрадісні і активні "трійки" можуть вважати себе улюбленцями долі - багато що їм дається дуже легко: в навчанні, на роботі, в особистому житті. Вони великі оригінали, люблять виділятися з натовпу і вміють веселитися, як в останній раз. Втім, таким людям складно "заземлитися" - довгострокове планування, серйозні відносини та ін., змушують їх нудьгувати і зриватися на пошук нових пригод.

Число імені "4" означає, що людина - відмінний, уважний до деталей організатор, з колосальним терпінням і наполегливістю, яка межує з впертістю. Не терплять невдач, аскетичні в побуті, вимогливі до себе. При цьому близьким людям можуть пробачити що-завгодно, віддати останню сорочку і подбати, щоб вона ідеально підійшла за розміром. Сильна емпатія дозволяє їм не залишитися самотніми, навіть всупереч непростому характеру.

дівчина, жінка
Що значить ваше ім'я в нумерології / pexels.com

Гострі на язик "п'ятірки" незалежні і волелюбні. Обирають, як правило, творчі професії, так як в них можуть показати всьому світу, які вони особливі. І непогано в цьому досягають успіху. Легко піддаються на лестощі, але так само швидко остигають. Вони авантюрні, але по-справжньому вони рідко втрачають голову.

"Шістки" - загальні улюбленці із загостреним почуттям справедливості. На роботі їх цінують за високу працездатність і вміння брати на себе відповідальність, у відносинах - за відданість і чесність. З них виходять як відмінні політики, так і турботливі домогосподарки, здатні не втопитися в рутині з головою.

Завжди на виду, навіть проти своєї волі, опиняються "сімки". Комусь вони можуть здатися дивакуватими, комусь - лякаюче розумними, а комусь чарівними самітниками, яких так і хочеться виколупати з їх мушлі. І всі три варіанти виявляться правдою для людини, чиє число імені - 7. Така особистість прекрасно адаптується до навколишнього світу, але лише наодинці з собою або парою-трійкою найближчих людей може розслабитися по-справжньому.

дівчина, жінка
Що значить ваше ім'я в нумерології / pexels.com

Фінансовий успіх буквально переслідує "вісімок". У них є підприємницька жилка, і невичерпне джерело енергії, яке допомагає її успішно реалізувати. Вони вперті і наполегливі, навіть якщо справа стосується кохання. Однак в романтичних відносинах схильні проявляти м'якість і займати позицію того, кого ведуть. До того ж обранцеві вірні так само міцно, як і своїм діловим принципам.

Носії імені з кодом "9" - яскраві, артистичні особистості," вільні художники", що живуть за власними правилами. Вони високо ерудовані, мають гострий і гнучкий розум, і прекрасно відчувають настрій суспільства. Це дозволяє їм завжди залишатися на плаву, не відмовляючись при цьому від простих задоволень і звичок. "Дев'ятки" беззлобні і безкорисливі, і своїми радощами та успіхами завжди готові поділитися з ближнім.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти