Як у 40 виглядати на 25: прості фокуси в макіяжі, які зроблять із вас цукерочку

9 лютого 2023, 16:47
Главред ділиться фантастичними трюками в макіяжі, за допомогою яких ви будете виглядати просто неймовірно.
Як у 40 виглядати на 25: прості фокуси в макіяжі, які зроблять із вас цукерочку
Як правильно фарбуватися в 40 років? / Instagram

У гонитві за молодістю багато дам вдаються до деяких трюків, аби приховати лишні кілька років. Зокрема, вдало підібрана зачіска та одяг неабияк омолоджують жінку. Окрім того, не слід забувати про макіяж, який молодить. Пензлик в руках жінки може створити неабиякі чудеса на обличчі. Якщо вдало приховати всі недоліки, то навіть в 40 років можна виглядати на 25. Оточуючі будуть засипати вас компліментами і дивуватися, в чому ж ваш секрет. Главред розповідає, як фарбуватися в 40 років, щоб виглядати молодше.

Який макіяж молодить обличчя

1. Обираючи тональний крем, віддавайте перевагу тому, який відповідає тону вашої шкіри. Бажано навіть обирати той, який буде на тон світлішим від вашого кольору шкіри. Окрім того, ні в якому разі не використовуйте дуже щільну тональну основу. Щоб виглядати свіжіше, для макіяжу потрібно обирати тональний крем на водній основі.

2. Щоб ваше обличчя сяяло, макіяж для 45 років потрібно робити з використанням легкої розсипчастої пудри та хайлайтера. Також не слід забувати і про рум'яна. Проте вони не повинні бути занадто темними. Найкраще віддати перевагу нейтральним або персиковим відтінкам. Легкий рум'янець додасть вашому образу неймовірної свіжості та легкості.

3. Багато дам часто не знають, який колір тіней омолоджує. Зауважте, що потрібно використовувати натуральні матові відтінки без жодних блискіток. Якщо у вас постало питання, які тіні йдуть жінкам 40 років, то відповідь на нього дуже проста. Найкращим варіантом буде бежевий, м'який рожевий або темно-коричневий.

Який макіяж очей молодить? Перш за все він має бути максимально натуральним, без жодних яскравих кольорів та блискіток. Також варто відмовитися від чорного кольору тіней, оскільки макіяж виглядатиме похмуро та додасть вам додаткового віку.

Досить часто жінки стикаються з проблемою навислої повіки. Проте ми знаємо, як можна легко зробити макіяж для навислої повіки після 40 років. Слідуйте простій інструкції. За допомогою світлих відтінків виділіть рухливу повіку і внутрішній кутик ока. Це візуально зробить очі більш розкритими. Далі затемнюємо проблемну зону. Потрібно нанести темно-коричневі або темно-сірі тіні на зону навислої повіки, промальовуючи складку вище того місця, де вона реально знаходиться. Обов'язково ретельно все розтушовуємо, щоб макіяж був димчастим та акуратним. Також потрібно додати трохи світлих тіней під брови, щоб вони були більш виразними.

4. Не забувайте нафарбувати вії, адже у такий спосіб ваш погляд буде більш захопливим. Проте тут потрібно знати міру, адже важкі вії, які злиплися, додають зайвого віку. Нанесіть один шар і цього буде достатньо. Нижні вії бажано не підкреслювати, оскільки у цьому місці є багато мімічних зморшок. Саме тому візуально форма ока може виглядати трохи опущеною.

5. Широкі густі брови завжди омолоджують, тому їм також потрібно приділяти особливу увагу. Пам'ятайте, що занадто рідкі брови не можна виділяти темним олівцем. Щоб зробити брови максимально натуральними, краще використовувати тіні для брів. Для цього потрібно заповнити пробіли між волосками та злегка домалювати кінчик. Зауважте, що колір тіней має бути близьким до натурального.

6. Який же макіяж після 40 без помади. Віддавайте перевагу помаді пастельних тонів. Наприклад, м'який рожевий чи персиковий. Якщо вам більше до вподоби блиск для губ, то краще віддавати перевагу блиску з ніжною текстурою та приємним відтінком.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти