Як в 50 виглядати молодшою за свої роки: 10 секретів, що здатні "освіжити" жінку

24 січня 2023, 19:16
Відповідь на питання – Як у 50 років виглядати молодою - криється не тільки у вашій шафі, адже має величезне значення багато інших, на перший погляд, дрібниць.
Як в 50 виглядати молодшою за свої роки: 10 секретів, що здатні 'освіжити' жінку
Світле волосся та доглянуті руки омолоджують жінку / Instagram

Як би вам не хотілося, але коли ви переступаєте поріг у 50 років, то починаєте помічати наслідки старіння. Цілком ймовірно, що оточення може їх навіть не помічати, але самі ви хочете розуміти, як в 50 років виглядати молодо, чи не так?

Є багато речей, які можуть вплинути на те, наскільки молодою ви виглядаєте - від вашої постави до того, наскільки добре ви дбаєте про своє фізичне здоров'я. Крім того, відповідь на питання – Як бути молодою і стрункою в 50 років - також криється і у вашій шафі, адже має величезне значення і те, в чому ви виходите в люди.

Якщо ви хочете зрозуміти, як потрібно одягатися, щоб виглядати молодшою, то наші прості рекомендації вам в цьому допоможуть. Також ми розповімо вам про те, які легкі зміни в способі життя допоможуть вам виглядати (і почуватися) молодшою, ніж ви є насправді.

відео дня

Отже, як в 50 виглядати молодшою за свої роки - 10 секретів, що можуть легко "освіжити" жінку:

1. Брови. Вони повинні бути акуратними. Крім того, врах*йте, що густі брови можуть допомогти вам виглядати молодшою. Звичайно, з віком вони стають тонкими, тому не соромтеся звернутися до свого стиліста, щоб він допоміг вам підібрати ідеальну форму брів для вашого обличчя, а потім доглядайте за своїми бровами.

Як в 50 виглядати молодшою за свої роки: 10 секретів, що здатні 'освіжити' жінку
Густі брови омолоджують / Instagram

2. Губи. Намагайтеся робити так, щоб вони завжди були зволоженими. Сухі губи після 50 років можуть тріскатися і, крім небажаного вигляду, вони також можуть бути болючими.

3. Макіяж. Якщо хочете виглядати молодшою за свої роки, то уникайте блискучого або занадто яскравого макіяжу. Ці продукти можуть привернути більше уваги до тонких ліній і зморшок.

4. Одяг. Гардероб жінки за 50 років повинен включати правильний одяг відповідно до типу фігури. Підберіть для себе кілька якісних основних речей, а якщо це в межах вашого бюджету, тоді пошийте їх для ідеальної, витонченої посадки.

5. Колір волосся. Який колір волосся старить жінку? Звичайно ж, темний, адже він може підкреслити зморшки на обличчі. Водночас світліші відтінки волосся можуть допомогти компенсувати зміни пігментації вашої шкіри. Крім того, світлі відтінки більш природно поєднується з сивим волоссям, тому вам не потрібно буде так часто підфарбовувати коріння.

Як в 50 виглядати молодшою за свої роки: 10 секретів, що здатні 'освіжити' жінку
Темний колір волосся старить жінку / Instagram

6. Руки. Ще один "секрет молодості" знаходиться у ваших руках, тому ставтеся до них так само дбайливо, як і до обличчя. Ваші руки можуть видавати ваш вік, але якщо ви будете піклуватися про них, то зможете зберегти їх молодими.

7. Шия. Не нехтуйте шиєю під час процедури догляду за шкірою обличчя. Річ у тім, що шия втрачає еластичність швидше, ніж будь-яка інша частина тіла, тому не варто нехтувати зволоженням і захистом шкіри.

8. Масаж обличчя. У вашому щоденному розпорядку дня має бути місце для масажу обличчя, оскільки це допомагає стимулювати кровообіг. Приділяйте особливу увагу м'язам щік - це допоможе підняти лінію щелепи.

9. Капелюх. У вашій шафі повинні з'являтися красиві капелюхи, які допоможуть захистити шкіру від шкідливих сонячних променів. Крім того, носіть довгі рукави на вулиці – це теж допоможе вам уникнути передчасного старіння.

Як в 50 виглядати молодшою за свої роки: 10 секретів, що здатні 'освіжити' жінку
Капелюх захищає шкіру від сонячних променів та старіння / Instagram

10. Колір одягу. Ніхто не каже, що 50-річна жінка повинна носити нейтральні кольори. Але вам слід уникати того, щоб весь одяг, прикраси та аксесуари були одного світлого нейтрального кольору. Проблема в тому, що цей однотонний вигляд занадто різкий для зрілої шкіри, це типова модна помилка.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти