Як в 60 років виглядати на 45: 6 речей, які легко поєднуються між собою і омолоджують

27 грудня 2022, 19:21
Базовий гардероб жінки за 60 складно уявити без красивих і зручних штанів, в яких вона відчуває себе на мільйон доларів. Але не тільки.
Як в 60 років виглядати на 45: 6 речей, які легко поєднуються між собою і омолоджують
Капсульний гардероб після 60 років - чудове рішення / Instagram

Щоб не панікувати, коли кудись потрібно швидко зібратися, відмінним рішенням може стати капсульний гардероб. Крім того, що ви заощадите багато часу, так ви ще не будете хвилюватися, як виглядаєте з боку. Особливо це важливо, якщо ви переступили поріг у 60 років — в цьому віці довго крутитися перед дзеркалом може бути утомливо, а підбирати стильні речі тим більше. Але капсульний гардероб позбавить вас від подібної суєти і навіть візуально омолодить.

Капсульний гардероб - це ретельно підібраний маленький гардероб, який дозволяє легко поєднувати речі між собою. Як результат ви зможете створювати багато стильних образів, при цьому ви використовуватимете мінімальну кількість одягу.

Хитрість полягає в тому, щоб знайти правильні речі для вас і вашого способу життя. А якщо ви багато років поспіль поповнювали свою шафу, то напевно у вас є одяг, який між собою ідеально поєднується.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, що носити жінці після 60 років, щоб виглядати стильно, і як повинна одягатися жінка після 60 років, щоб візуально здаватися набагато молодшою. Наші прості підказки допоможуть вам створити хороший капсульний гардероб, який полегшить життя і дозволить вам в будь-якій ситуації відчувати себе впевнено і років на 10-15 молодшою.

Отже, як в 60 років виглядати на 45 - 6 речей, які відмінно поєднуються між собою і здатні на дива:

1. Хороший блейзер. Якісний блейзер є обов'язковим для вашого капсульного гардеробу, і ви повинні прагнути до універсальності. Шукайте варіанти чорного або темно-синього кольору, і спробуйте різні стилі, від коротких до подовжених, щоб вибрати той, який вам найбільше пасує.

Як в 60 років виглядати на 45: 6 речей, які легко поєднуються між собою і омолоджують
Якісний блейзер є обов'язковим для жінок після 60 / Instagram

2. Штани, які добре сидять. Базовий гардероб жінки за 60 немислимий без красивих штанів, в яких ви відчуваєте себе на мільйон доларів. Такі штани і блейзер - це шикарний дует на всі випадки життя. Навіть якщо ви не ходите в офіс, то піджак можна поєднувати з джинсами — вийде дуже стильно.

3. Ефектна спідниця. За допомогою спідниці ви можете виразити себе, тому підберіть для себе варіант, який викликає у вас найприємніші почуття. Це може бути яскрава спідниця з квітами, або стримана модель, але вона обов'язково повинна бути пошита з якісної тканини, адже капсульний гардероб створюють на тривалий час.

4. Вічний светр. Жінки після 60 років повинні мати в своїй шафі класичний кашеміровий светр нейтрального відтінку, наприклад, чорний, білий, бежевий, темно-синій або сірий. Такий елегантний светр ви можете поєднувати зі своєю яскравою спідницею та ідеальними штанами.

Як в 60 років виглядати на 45: 6 речей, які легко поєднуються між собою і омолоджують
Гардероб жінки 60 років повинен включати вічний светр / Instagram

5. Класична сукня. Мода для жінок за 60 - це, як правило, класика. Гарна сукня класичного крою може стати чудовим доповненням вашого капсульного гардеробу. Тільки вибирайте моделі з хороших тканин, в яких вам буде затишно. Також зверніть увагу на плаття з запахом — воно відмінно омолоджує образ.

6. Кілька блузок. Гардероб жінки 60 років складно уявити без декількох блузок, які можна носити окремо, поєднувати зі светрами і піджаками. Найкраще підбирайте блузки нейтрального кольору, але ви також можете поекспериментувати з ніжним кольором, наприклад, рожевим або блакитним.

Як в 60 років виглядати на 45: 6 речей, які легко поєднуються між собою і омолоджують
Гардероб жінки 60 років складно уявити без блузок / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти