Як повернути блиск шкіряному гаманцю - засяє як новий

29 березня 2023, 14:10
Гаманець - те, що є практично у кожної людини в руках, та ще й кожен день.
Як повернути блиск шкіряному гаманцю
Як повернути блиск шкіряному гаманцю / ua.depositphotos.com

Не важко здогадатися, що однією з найбрудніших речей в житті людини є гаманець. Гроші самі по собі збирають на собі багато бруду, не кажучи вже про гаманець, до якого ми щодня торкаємося не зовсім чистими руками.

Власникам шкіряного гаманця відомо, що таке сліди від рук на аксесуарі і бажання надати йому колишній вигляд. Про те як це зробити - розповімо далі.

Як випрати гаманець - найпростіший і дієвий спосіб

Для того, щоб повернути гаманцю колишній і чистий вигляд, необхідно зробити всього три досить простих дії. Для початку спробуйте протерти гаманець вологою губкою, постійно промиваючи її в мильному розчині і віджимаючи. Потім варто виконати такі ж дії з внутрішньою поверхнею гаманця. Після того як ви побачите, що більшої частини бруду не стало, можна спробувати протерти аксесуар сухою матерією і відполірувати його.

відео дня

Як повернути блиск шкіряному гаманцю - коли хочеться, щоб блищав

Надати своєму гаманцю блиск досить просто, для цього не потрібно приймати складних дій і довго намагатися. Досить натерти виріб гліцерином вже після того, як ви його очистили і висушили. Головне - не перестаратися з кількістю гліцерину, інакше до аксесуару буде липнути пил.

Чи можна мочити шкіряний гаманець - головне правило

Шкіра не зовсім любить воду, після неї вона може змінити форму і висохнути по-іншому. Лакована шкіра в свою чергу трохи більш водостійка, ніж звичайна. Однак не варто перестаратися з водою, набагато краще просто протирати виріб вчасно.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти