Як смачно заварювати цикорій: 5 найкращих способів

20 квітня 2023, 23:04
8170
Цикорій можна приготувати з молоком, з вершками, а також додати різні топінги.
Цикорій
Цикорій може бути по-справжньому смачним / mpr-shop.ru

Цикорій - напій однозначно корисний, але його смак іноді може бути не найкращим. І потрібно знати реальні способи, щоб зробити напій з цикорію по-справжньому смачним.

"Увімкніть" свого внутрішнього бариста і зберіть свої улюблені кавові добавки. Вони прекрасно розчиняються в свіжозварених і проціджених гранулах цикорію.

Чи можна додати в цикорій молоко

відео дня

Один із способів додати цикорію смаку - це молоко. Якщо вам завжди подобався латте або крапля молока в каві, ви можете зробити те ж саме з завареним цикорієм.

Можна експериментувати з мигдальним і соєвим молоком. Виберіть свій улюблений і вперед!

Використовуйте вершки. Важко пройти повз сезонні смаки, такі як гарбузова Спеція або м'ятна паличка, переглядаючи молочні продукти в продуктовому магазині. Ви також можете доповнити напій з цикорію немолочними вершками для кави.

Змішати з шоколадом. Якщо ви завжди були любителем мокко, те ж саме можна застосувати і до цикорію. Додайте жменю стружки молочного шоколаду, краплю шоколадного соусу з морозивом або ложку гарячої суміші какао в чашку з цикорієм і насолоджуйтеся.

Додайте лід. Якщо ви залежні від охолоджених кавових напоїв, замініть каву на цикорій і використовуйте ті ж самі сиропи та ароматизатори, щоб зробити ваш улюблений напій без кофеїну та кави.

Заваріть міцніше. Якщо ви любите каву по-міцніше, то міцний цикорій - для вас. Експериментуйте, щоб визначити свої смакові переваги.1-2 столових ложки на чашку - буде оптимальним.

Кому не можна пити цикорій

Хоча кава з цикорієм асоціюється з низкою переваг для здоров'я, вона підходить не всім.

Цикорій може викликати алергічну реакцію у деяких людей, викликаючи такі симптоми, як біль, набряк і поколювання в роті.

Людям з алергією на амброзію або пилок берези слід уникати цикорію, щоб запобігти можливим негативним побічним ефектам.

Якщо ви відчуваєте будь-які негативні симптоми після вживання кави з цикорієм, негайно припиніть її вживання та зверніться до лікаря.

Крім того, дослідження безпеки та потенційних побічних ефектів кореня цикорію для вагітних або годуючих груддю обмежені. Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем, щоб запобігти несприятливим симптомам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти