Як горілка допоможе позбутися шару жиру на кухні за 10 хвилин: хитрість, про яку мало хто знає

1 грудня 2022, 02:50
За допомогою горілки та ще одного інгредієнта можна видалити шар жиру на кухні, який накопичувався роками.
Кухня, уборка на кухне. жир, водка
Горілка допоможе відмити жир на кухні/ ua.depositphotos.com

Кухня – одне із найбільш забруднених місць вдома, адже там активно відбуваються процеси приготування і споживання їжі.

І як би ми не стежили за тим, щоб після приготування їжі прибрати усі можливі закутки, помити столи і перемити посуд, одна проблема все одно може непомітно причаїтися. На кухні навіть у непомітних місцях з часом може з’являтися шар жиру.

Звісно, якщо час від часу проводити генеральне прибирання на кухні, то такій проблемі можна запобігти. Але що робити, якщо ви хочете прибрати у квартирі родича літнього віку, або переїхали у нову орендовану квартиру, у якій вас уже чекав такий "сюрприз"?

відео дня

Якщо ви шукаєте відповідь на запитання, як відмити жир на кухні, вам допоможе один простий лайфхак, про який знають далеко не всі.

Відмити запущену кухню допоможе горілка із додаванням миючого засобу для посуду. Потрібно налити невелику кількість горілки у пластикову пляшку або будь-яку іншу ємність з пульверизатором і розбризкати суміш на забруднені місця. Далі залишаємо їх відмокати на 10 хвилин.

Коли цей час мине, починаємо прибирання. Потрібно протерти оброблені місця ганчіркою і потім добре помити. Усі сліди жиру відмиватимуться набагато краще, навіть якщо жир накопичувався роками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти